Ona cała już jest ślicznym pomarszczuchem!denewa pisze:Jakie ona ma cudnie pomarszczone przy ogonku
 ..w dodatku różowym!
 ..w dodatku różowym!   Mój robakowaty robalek
 Mój robakowaty robalek   

Wczoraj, pierwszy raz od kilku tygodni, zrelaksowałam się podczas szczurzego wybiegu.
 Cudownie było poprostu otworzyć klatkę i cieszyć się tym jak radośnie wszystkie z niej wybiegają.
 Cudownie było poprostu otworzyć klatkę i cieszyć się tym jak radośnie wszystkie z niej wybiegają.   
 Usiadłam przy biurku żeby postudiować forum, ale po 15minutach musiałam zejść do parteru
 Właziła na mnie cała 6, więc położyłam się na podłodze i pozwalałam na wszystko (oprócz wygryzania rzęs - co ubustwia Fibi i Vilemo
 Właziła na mnie cała 6, więc położyłam się na podłodze i pozwalałam na wszystko (oprócz wygryzania rzęs - co ubustwia Fibi i Vilemo   )
 )   
 Wspaniale jest mieć znowu jedno stado!

Przez pierwszy dzień patrzyły na mnie z wyrzutem: "Naprawdę to mamy jeść??" Poważnie?Nie będzie gerbera??" "Jaja sobie kobieto robisz??"
 Przez pierwszy dzień patrzyły na mnie z wyrzutem: "Naprawdę to mamy jeść??" Poważnie?Nie będzie gerbera??" "Jaja sobie kobieto robisz??"    . Królewny, to pewnie co innego – w końcu dla laski, smukła talia, to ważna sprawa.
 . Królewny, to pewnie co innego – w końcu dla laski, smukła talia, to ważna sprawa.