Dorotkowe noski. Frutka [*] Julka [*]
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Dorotkowe noski.
kciukam mocno za wszystkie szczurzynki. Twoje relacje z Kruszynką napewno się poprawią 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Foteczki. Świeżutkie- jeszcze ciepłe.

I filmiki.
http://www.youtube.com/watch?v=O537u42hnZM - ten już tutaj dawałam, ale nik go chyba nie obejrzał, to daję raz jeszcze
http://www.youtube.com/watch?v=X8uVbfOMt5w - a ten krótki- bo mi bateria zdechła
Przesyła się jeszcze jeden, ale pisze, że pozostało 125 minut do końca, więc dadam go tu potem.

I filmiki.

http://www.youtube.com/watch?v=O537u42hnZM - ten już tutaj dawałam, ale nik go chyba nie obejrzał, to daję raz jeszcze

http://www.youtube.com/watch?v=X8uVbfOMt5w - a ten krótki- bo mi bateria zdechła
Przesyła się jeszcze jeden, ale pisze, że pozostało 125 minut do końca, więc dadam go tu potem.

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
No i co? Nie podobają się?
Jest oto ten filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=_gTzqsHY ... re=channel
Bzidka jakość, ale był robiony wieczorem.
I jeszcze dwie fotki ze spanka
:

Moja gęba za chwie będzie w albumie rodzinnym.

Jest oto ten filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=_gTzqsHY ... re=channel
Bzidka jakość, ale był robiony wieczorem.

I jeszcze dwie fotki ze spanka

Moja gęba za chwie będzie w albumie rodzinnym.

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
moja labinka też się boi a niby nie było na nich eksperymentów. trudniej się oswaja szczury które nie miały "normalnego dzieciństwa", potrzebują wiecej czasu.
a ADHD idealne
a ADHD idealne

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Podobają się, podobają 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Julcia fajnie podryguje w klatce.
Moje labisie też się ciągle boją. Mam nadzieję, że z czasem im chociaż trochę przejdzie. A jak nie, to i tak będą szczęśliwe z innymi szczurciami. 

mi się podobają
miziańsko ślę

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
podobają się i to bardzo.
dawno mnie nie było na forum i w twoim temacie, dopiero teraz przeczytałam te kilkanaście stron i widzę, że Odinka nie żyje, naprawdę bardzo mi przykro z tego powodu, była świetna.
Potem widzę - nowy ogonek !
czytam, czytam.. i postanowiłam opuścić parę stron tematu.
patrzę, ktoś pisze o labinosku. no i musiałam się wrócić, czytam te strony, a tu proszę, kolejny ogonek !
zazdroszczę ci bardzo ,ja mojego tatę już baaardzo długo proszę o drugiego - wciąż bezskutecznie.
mmm.. jak tak patrzę na kruszynkę chce mi się takiego labisia
<33

dawno mnie nie było na forum i w twoim temacie, dopiero teraz przeczytałam te kilkanaście stron i widzę, że Odinka nie żyje, naprawdę bardzo mi przykro z tego powodu, była świetna.

Potem widzę - nowy ogonek !
czytam, czytam.. i postanowiłam opuścić parę stron tematu.
patrzę, ktoś pisze o labinosku. no i musiałam się wrócić, czytam te strony, a tu proszę, kolejny ogonek !

zazdroszczę ci bardzo ,ja mojego tatę już baaardzo długo proszę o drugiego - wciąż bezskutecznie.

mmm.. jak tak patrzę na kruszynkę chce mi się takiego labisia

Ola, labisie są strachliwe. Nie to, żebym Cię zniechęcała, ale tak jest w przypadku Kruszynki... Kruszynka jest u nas ponad tydzień i nadal wszystkiego się boi.
Ale niektóre to niesamowite miziaki- myślę, że jak Okruszynka się zaklimatyzuje, taka właśnie będzie, miziasta.
Trzeba je chronić przed intesywnym światłem [dlatego naprawiłam aparat, żeby robił zdjęcia bez flesza], wet mi wspomniał, iż czesto mogą być alergikami.
I tak rozkosznie się 'kiwają', coby złapać ostrość.
Rodzice stali pół godziny nad klatką i gapili się na moją kiwaczkę.
Co do Fruci.
Wydaje mi sie, że schudła... Jedno oczko jest w porfirynie, ale już nie widać sików 'gdzie popadnie', więc lepiej. Normalnie wspina się po prętach, ale cały dzień i noc śpi. Nie wstaje. Mniej też je- dzsiaj mało zjadła jajeczniczki, wczoraj jogurtu nie dokończyła.
Teraz trochę bardziej pozytywnie.
Julcia robi się okrągluutkaa... Mały tłuścioch.
Jest takim malutkim pulpecikiem. Ma krótki, aksamitny włos, na wierzchu czarny, przy skórze biały. 
Ale niektóre to niesamowite miziaki- myślę, że jak Okruszynka się zaklimatyzuje, taka właśnie będzie, miziasta.

Trzeba je chronić przed intesywnym światłem [dlatego naprawiłam aparat, żeby robił zdjęcia bez flesza], wet mi wspomniał, iż czesto mogą być alergikami.
I tak rozkosznie się 'kiwają', coby złapać ostrość.

Co do Fruci.
Wydaje mi sie, że schudła... Jedno oczko jest w porfirynie, ale już nie widać sików 'gdzie popadnie', więc lepiej. Normalnie wspina się po prętach, ale cały dzień i noc śpi. Nie wstaje. Mniej też je- dzsiaj mało zjadła jajeczniczki, wczoraj jogurtu nie dokończyła.

Teraz trochę bardziej pozytywnie.
Julcia robi się okrągluutkaa... Mały tłuścioch.

Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Dawno nas tu nie było. Nieładnie.
Frutka jest zdrowa, tylko trzeba ją podtuczyć, bo schudła, ale kręgosłup jest już mało wyczuwalny.
Julka jest wielkim spaślakiem.
Kruszynka polowi sie oswaja, są zauważalne postępy- je podczas pobytu w rękawie, wyłazi wgl poza rękaw. I także robi się okrąglejsza.
Frutka jest zdrowa, tylko trzeba ją podtuczyć, bo schudła, ale kręgosłup jest już mało wyczuwalny.
Julka jest wielkim spaślakiem.

Kruszynka polowi sie oswaja, są zauważalne postępy- je podczas pobytu w rękawie, wyłazi wgl poza rękaw. I także robi się okrąglejsza.

Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
No i bardzo dobrze, że takie dobre wieści 

Hurra, Frutka zdrowa! Wymiziaj Kruszynkę od moich labisiów, a resztę ode mnie. 

Wymiziam jak wstaną.
Julka jest coraz grubsza.
W porach od 16 do którejś tam w nocy można zobaczyć tylko wielki, czarny tyłek i ogon zwisające z brzegu miseczki.
Jak tak dalej pójdzie, to zaczniemy dietę odchudzającą. Aż boję się przekonać, ile waży.
A dopiero teraz się przekonałam jak to fajnie jest całować taki gruby brzuchol.
Frutka nabiega ciałka bardzo powoli- w przeciwieństwie do Julki.
Jest jak mała modeleczka: pełna gracji, lśniąca, czysta sierść z jakimiś nowymi odcieniami
, wielkie, czarne jak węgielki oczęta, szczuplutka figurka.
Kruszynka ma zdolności destrukcyjne...
Zniszczyła mi piżamę. Taką żółto-niebieską z kłapouszkiem, jadną z moich ulubionych.
Nie żeby coś się rozerwało, to jest dziura, wielka wygryziona dziura!
I poszatkowała mi na przodzie jedną z ulubionych bluzek. Czarna z pszczółką, wyszukana- inna niż te masówki z New Yorkera. Mam nadzieję, że to się da zeszyć, albo zrobić jakieś szfy dodatkowe...
Mamy nareszcie ustaloną hierarchię. Frucia- oczywiście alfa. Julka pośrednio, Kruszynka na spodzie.
Mam kilka nowych filmików, dodam jak będę miała czas.

Julka jest coraz grubsza.

Jak tak dalej pójdzie, to zaczniemy dietę odchudzającą. Aż boję się przekonać, ile waży.
A dopiero teraz się przekonałam jak to fajnie jest całować taki gruby brzuchol.

Frutka nabiega ciałka bardzo powoli- w przeciwieństwie do Julki.

Jest jak mała modeleczka: pełna gracji, lśniąca, czysta sierść z jakimiś nowymi odcieniami

Kruszynka ma zdolności destrukcyjne...
Zniszczyła mi piżamę. Taką żółto-niebieską z kłapouszkiem, jadną z moich ulubionych.

I poszatkowała mi na przodzie jedną z ulubionych bluzek. Czarna z pszczółką, wyszukana- inna niż te masówki z New Yorkera. Mam nadzieję, że to się da zeszyć, albo zrobić jakieś szfy dodatkowe...
Mamy nareszcie ustaloną hierarchię. Frucia- oczywiście alfa. Julka pośrednio, Kruszynka na spodzie.

Mam kilka nowych filmików, dodam jak będę miała czas.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Julka gruba, ale jak już mówiłam, jest więcej brzuchola do całowaniaaaa! 
Ni i wycałuj, wycałuj ode mnie wszystkie paskudki

Ni i wycałuj, wycałuj ode mnie wszystkie paskudki

Kruszynka chciała przez to przekazać, że ubrania trzyma się w szafie 

ze mną: leszek, kendrick