Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ukochali mnie wczoraj, ukochali tymi łapskami brudnymi..
Jako że dziś jest okrutnie gorąco, odpiąłem dół od transportera i nalałem do niego wody tak płytko, chcę chłopców do wody przyzwyczaić. Narzucałem tam kawałków wafli ryżowych.
Jak na razie tylko Japek i Siergiej się odważyli wejść do wody
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Myślałem że dostanę nerwicy, już mi się adhd włączało i goniłem przyjaciółki żeby szybciej na ten dworzec i szybciej..
Jak zobaczyłem Nakashe z transporterem to myślałem ze na zawał zejdę
Sznurek nie jest towarzyski, śpi tylko odkąd przybyliśmy do domu. Z rąk ucieka do transportera. Musiałem obu przenieść do dużego, nie mogę na razie łączyć, bo się okazało że Sznurek ma wszoły. Jutro lecimy do weta, wyleczy się
Młody za to ciągle chce się bawić, zaczepia Sznura ale ten nie. Ten twardo leży i tylko spogląda z politowaniem na małego xD Za to moja ręka zastępuje mu kompana na razie. Niedługo dołączą oboje do reszty Baardzo towarzyski jest Jeremy. Bo tak na imię dostał
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.