[Sopot/Gdańsk/Gdynia] -oddam małe szczurki w dobre łapki!
Moderator: Junior Moderator
Re: [Sopot/Gdańsk/Gdynia] -oddam małe szczurki w dobre łapki
Będzie jechała mniej więcej w czwartek, bądź sobotę 

tu ja:) dokładnie jadę w czwartek z samego rana z wrocławia. szczurki do odebrania by były u mnie w niedziele najprawdopodobniej. to numer do mnie 726 097 551. i tu mail: bittertaste@wp.pl i gg: 5416467 . prosiłabym by dać znać do jutra do godziny 20 co i jak, bo pozniej nie mam dostepu do kompa.
pozdrawiam

Ja niestety muszę zrezygnować z adopcji szczurka. Transport wam załatwiłam, mam nadzieje że wszystko dobrze pójdzie 

Ze mną:
za TM: Ogryzka, Walenty, Bubu, Klusek.
-
Czyli agutkowy chlopczyk jest do wzięcia?
Jakoś będę musiala mu to powiedzieć...już zaczął pakować plecaczek
Jakoś będę musiala mu to powiedzieć...już zaczął pakować plecaczek

Moje Szczurki: Szyszka,Krówka,Mała Szyszka,Kotleciczka,Rudziczka,Zołza,Przylepka,Pszczółka,Rudolf,Nerwus,Kotlecik,Klopsik,Gapcio,Grubcio,Orzeszek,Edziuś,Siniaczek,Biszkopcik,Zbój,Złamasek,Mały Rudzik,Gucio,Mały Kotlecik i Malutki Kotleciczek 

-
Czyli więcej szczurków jest bezdomnych teraz?ktoś z Poznania w ogole będzie chcial jakiegoś czy nie?
Cóz ,u mnie szcurki są kochane i bezpieczne,owszem,ale już mam 24.Nie mogę zatrzymac więcej.
Jeśli ktokolwiek będzie jeszcze reflektowal (ale na 100 % a nie dla żartu) to proszę pisać.
Cóz ,u mnie szcurki są kochane i bezpieczne,owszem,ale już mam 24.Nie mogę zatrzymac więcej.
Jeśli ktokolwiek będzie jeszcze reflektowal (ale na 100 % a nie dla żartu) to proszę pisać.
Moje Szczurki: Szyszka,Krówka,Mała Szyszka,Kotleciczka,Rudziczka,Zołza,Przylepka,Pszczółka,Rudolf,Nerwus,Kotlecik,Klopsik,Gapcio,Grubcio,Orzeszek,Edziuś,Siniaczek,Biszkopcik,Zbój,Złamasek,Mały Rudzik,Gucio,Mały Kotlecik i Malutki Kotleciczek 

Jeżeli z Wrocławia ktoś chce to ma czas do piątku by powiadomić o tym mnie i Shadowmere (Shadowmere jako właścicielkę, mnie jako transport). Nie wierze ze takie słodziaki nie mogą znaleźć domku
pozdrawiam:)

pozdrawiam:)
nie widze opcji edytuj, wiec dopowiem że ze mną kontakt telefoniczny wchodzi tylko w grę.
jeśli dasz radę to może porób zdjęcia indywidualne tym maluchom, które zostały, to zawsze pomaga, autoreklama 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
- Mucha321
- Kontakt:
Szukaj im DT we Wrocku. Wrzucę to na ***********.
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

- Mucha321
- Kontakt:
Edit: Które szczurki zostały? Podaj mi numerki. Podział na płcie też by się przydał.
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Eeej! Takich słodziaków nikt nie chce? Dzisiaj dwa do mnie dotarły! PRZYLEPY normalnie, nawet nie mogły pod kurtką usiedzieć bo chciały zwiedzać!
Jejkujej! No nie moge przez cały dzień chodziłam z wyrzutami sumienia. Przepraszam że tak namieszałam ale wezmę go jednak. Bo już w sumie uklepałam miejsce w serduszku dla niego (:
Ze mną:
-
nic nie szkodzi-dzis wieczorem,bądź jutro rano będą zdjęcia tych co pozostaly-jest ich jeszce troszkę,bo wcześniej mnie co niektóre łobuzy mnie przechytrzylyl i gdy wzięłam je na łóżko,to zwialy pod kanapę
Nie są plochliwe,ale ciekawskie aż zanadto.Transporterek dzis kupię.
Dzięki Dudzi i Jej szlachetnemu sercu już jutro 5 lub szóstka maluchów pojedzie do swoich nowych Rodziców

Dzięki Dudzi i Jej szlachetnemu sercu już jutro 5 lub szóstka maluchów pojedzie do swoich nowych Rodziców

Już niedługo beżuś będzie ze swoją nową rodzinką
(czyt ze mną i z moimi paskudami
)

Co do zwiedzania - dzisiaj akcja wyciągania szczura zza szafy!
One naprawdę są ciekawskie!