3 Szczurze Kupy Szczęścia
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Szczurze Szczęście Moje :]
(*) dla Mysi.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
- look_so_good
W końcu jakaś magiczna szufladka w moim lapku się odblokowała i mogę dodać zdjęcia...
Trochę na wspominki mi się wzięło i załączam ostatnie zdjęcia Mysi... to jej ostatnia noc...

bida moja leżała ze mną w łóżku

a tu pyszny Monte Drink, żeby smaku życiu dodać

a tu Kubuś... broda uwalona we wcześniejszym pićku...
Cieszę się, że przynajmniej zdążyłam zrobić te zdjęcia.
A teraz po cichu, żeby nie zapeszać...w poniedziałek,... będą szczurzynki 2
nie wiem jakie, załatwiane przez fefnaście osób, z różnych miejsc... Jedna z wpadki na akademiku, a druga z Czech podobno
(też jakaś bida bezdomna). To pomyslałam przygarnę...może moje modły się spełnią i będą dumbolce...
Odezwę się zdjęciami jak tylko je będę miała w domku
Trochę na wspominki mi się wzięło i załączam ostatnie zdjęcia Mysi... to jej ostatnia noc...

bida moja leżała ze mną w łóżku

a tu pyszny Monte Drink, żeby smaku życiu dodać

a tu Kubuś... broda uwalona we wcześniejszym pićku...
Cieszę się, że przynajmniej zdążyłam zrobić te zdjęcia.
A teraz po cichu, żeby nie zapeszać...w poniedziałek,... będą szczurzynki 2

Odezwę się zdjęciami jak tylko je będę miała w domku

...nie mów, że mnie lubisz,bo lubi się zupę pomidorową- a ludzi się kocha...
nie mogę się doczekać, na pewno będą śliczności same 

czekam ! 

- look_so_good
Wy czekacie... a ja? Wyczekuję z utęsknieniem, usycham z tęsknoty i śnią mi się (a nie wiem jak wyglądają
)
Będę ćwiczyć swoją cierpliwość, bo to może już jutro

Będę ćwiczyć swoją cierpliwość, bo to może już jutro

już jest jutro
są??

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- look_so_good
Aaaaaaaa! To po pierwsze
Mam są... i to 3
Proszę o zmianę tematu na " 3 Szczurze Kupy Szczęścia"
Są piękne, cudowne, malutkie z różnych stron świata, i się kochają
Tadaaaaaaaam!
Czarnulka, z białym brzuszkiem, dumbolcowa.... chyba Ko-Ko
i jeszcze jedno czarnej Ko-Ko
piękności z rex sierścią, i nie wiem jakim kolorem, i, i i też dumbo i ma na imię Yum-Yum
jesio jedno
i najmniejsza na wpół już łysa, bo ma być podobno fuzz satynowy (btw, jest coś takiego? i one faktycznie tracą sierść z czasem?) i będzie ona Precious... my Precious
(preszys nie
)
i tu.. a pod nosem, ma... kupę poprzedniczki
ach te szczury
Więcej zdjęć nie mam, bo narazie one się boją własnego cienia. Nie będę ich stresować dodatkowo...
Są piękne, moje, i piękne, bo moje...
I się chwaaaalę, chwaaalę się słyszycie?

Mam są... i to 3

Proszę o zmianę tematu na " 3 Szczurze Kupy Szczęścia"
Są piękne, cudowne, malutkie z różnych stron świata, i się kochają

Tadaaaaaaaam!

Więcej zdjęć nie mam, bo narazie one się boją własnego cienia. Nie będę ich stresować dodatkowo...
Są piękne, moje, i piękne, bo moje...
I się chwaaaalę, chwaaalę się słyszycie?

O_O
...
skąd ty je wzięłaś?! Czemu mnie tam nie było?!
CUDNE!

...
skąd ty je wzięłaś?! Czemu mnie tam nie było?!

CUDNE!

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Re: 3 Szczurze Kupy Szczęścia
Aaa! O jejciu, jejciu, jejciu, jakie one są śliczne! Maleństwa słodziuchne, skradły mi serducho. Teraz musisz mi podać swój adres, żebym mogła posłać mojemu sercu jego leki i przy okazji porwać Ci te cudeńka maleńkie. 

i mały gołodupek

coś czuję, że tu będę często gościć i się zachwycać

- look_so_good
Echh, moje panienki takie przestraszone, a że klatka wielka i nic w niej nie ma Pańcia włożyła karton po butach... i tyle je widziałam. a zdjęcia trzeba robić 
Więc gerberek spodeczek i 15 minut czekania... Oto efekty
Ko-Ko głodomór, a za nim wychyla dziuba Yum-Yum....
odważne paskudki moje kochane
a tu nawet chudziutkie i malutkie łysolkowe wyszło
A teraz... konkurs! Tadaaaam. Skąd Kamilka (no bo to moje imię) wytrzasnęła imionka dla dwóch dumboli
i nie oszukiwać, nie zrzynać z netu. Kto wie niech napisze
w nagrodę specjalna sesja łogonków tylko i wyłącznie dla zwycięzcy... jak już się bardziej oswoją

Więc gerberek spodeczek i 15 minut czekania... Oto efekty

A teraz... konkurs! Tadaaaam. Skąd Kamilka (no bo to moje imię) wytrzasnęła imionka dla dwóch dumboli

i nie oszukiwać, nie zrzynać z netu. Kto wie niech napisze

w nagrodę specjalna sesja łogonków tylko i wyłącznie dla zwycięzcy... jak już się bardziej oswoją

dobra to ja strzelam ale tak dla jaj bardziej;) pierwsze co mi przyszło do głowy
ko ko to cesarz japonii, yum yum to zupka chińska a precious to słowo wytrych powtarzane przez goluma z władcy pierścieni
a które są z wpadki a która z czech? i jak to się udało że z czech, ktoś ją tam kupił w hodowli czy sklepie i oddał?
a zdjęcia dziewczyn wrzuć do tego wątku http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=2&t=7447 to ktoś Ci na pewno powie co to za kolor i czy gołodupka wyłysieje cała czy jest double rexem
ko ko to cesarz japonii, yum yum to zupka chińska a precious to słowo wytrych powtarzane przez goluma z władcy pierścieni

a które są z wpadki a która z czech? i jak to się udało że z czech, ktoś ją tam kupił w hodowli czy sklepie i oddał?
a zdjęcia dziewczyn wrzuć do tego wątku http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=2&t=7447 to ktoś Ci na pewno powie co to za kolor i czy gołodupka wyłysieje cała czy jest double rexem
- look_so_good
Pudłooo alkenik. Znaczy Precious się zgadza, ale pytanie było o dumbolce
Strzelajta dalej.
A więc tak jeśli chodzi o pochodzenie... zaangażowani byli wszyscy znajomi, znajomi znajomych itd. I koleżanka ze studiów z Cieszyna dała mi znać, że po drugiej stronie mostu urodziły się dumbo rexy z przypadku. Także Yum-Yum jest Czeszką...ale jej Pańcia tylko tam mieszka ogólnie jest Polką. Kolejny cynk przylazł od kolegi, który pracuje w zoologu, że była laska i zostawiła wiadomość, że odda szczurki- stąd Ko-Ko..a Precious? Historia spod bloku
spotkaliśmy znajomego...i on ma węża. Szczegóły oszczędzę, ale potrzebna była mu mysz nie szczur więc szczura oddał mnie
Bidy 3 zostały wrzucone do jednego pudełka po butach, wtuliły się w siebie... i tak w sumie zostały. Zero konkretnego łączenia. One były tak przerażone, że cieszyły się na sam widok kolejnego szczurka
Dopiero w nocy zaczęły się dzikie harce i swawole i małe przepychanki, ale bardziej na płaszczyźnie zabawy niż awantur.

Strzelajta dalej.
A więc tak jeśli chodzi o pochodzenie... zaangażowani byli wszyscy znajomi, znajomi znajomych itd. I koleżanka ze studiów z Cieszyna dała mi znać, że po drugiej stronie mostu urodziły się dumbo rexy z przypadku. Także Yum-Yum jest Czeszką...ale jej Pańcia tylko tam mieszka ogólnie jest Polką. Kolejny cynk przylazł od kolegi, który pracuje w zoologu, że była laska i zostawiła wiadomość, że odda szczurki- stąd Ko-Ko..a Precious? Historia spod bloku

Bidy 3 zostały wrzucone do jednego pudełka po butach, wtuliły się w siebie... i tak w sumie zostały. Zero konkretnego łączenia. One były tak przerażone, że cieszyły się na sam widok kolejnego szczurka

Dopiero w nocy zaczęły się dzikie harce i swawole i małe przepychanki, ale bardziej na płaszczyźnie zabawy niż awantur.
dobra, już wiem skąd te imiona ale nie będę brała udziału w konkursie bo wujek gugle mi pomógł 
a tam po drugiej stronie granicy zostało jeszcze coś tych rexów dumboli? bo pewnie całe forum by się o nie tłukło, więc jeśli szukają domu to możesz powiedzieć tej osobie że znajdzie go tu

a tam po drugiej stronie granicy zostało jeszcze coś tych rexów dumboli? bo pewnie całe forum by się o nie tłukło, więc jeśli szukają domu to możesz powiedzieć tej osobie że znajdzie go tu

- look_so_good
Ja się nie kontaktowałam personalnie z właścicielką, ale z tego co mi koleżanka mówiła, to ona jakaś anty-forowa jest, i nie da jej się przegadać. Ale jak tylko coś usłyszę, będę pośredniczyć
Wyguglowała, a jednak, małpa rogata
ale ciii, może ktoś wie z autopsji, a nie będzie chciał mnie oszukać

Wyguglowała, a jednak, małpa rogata