Sołzowy szubrawiec

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
IHime

Re: wolna szczurza szuflandia

Post autor: IHime »

My tu poczekamy grzecznie na newsy o szczurciach i sukcesach na egzaminach. :)
Awatar użytkownika
Mal
Kontakt:

Post autor: Mal »

Zu spokojnie :) Młoda haszczeje, ale powoli. Strzałka ciągle pięknie widoczna ale reszta ciałka wciąż czarnawa. Małe łapki już nie są takie małe. Ostatnio Młode trochę przekarmiłam. Dostały połówki gotowanych jaj w skorupkach. O rany! jaka była zabawa. Najśmieszniejsze że najmniejsza, Czarnulka, wzięła pół jaja w pyszczek i spierniczyła z nim do hamaczka. Strzałka grzecznie podbierała jajko Mamie. A później brzuszki wyglądały jakbym zapakowała do szczurzyc po piłce pingpongowej. Zdjęcia dopiero we wtorek, bo póki co jestem na wygnaniu w domu rodzinnym. Monż został z kotem i Dziewuchami.. na pewno je karmi zakazanymi rzeczami.
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Bzie bzie mnie zabiło :D:D:D
Jakie to cudowne posłuchać jak szczuromaniacy bosko pieją do swoich ogoniastych hehe ;)))

Co do kolekcjonowania dziwnych pozostałości po Naszych ukochanych Aniołach..to przyznam się, że do dnia dzisiejszego mam w pudełeczku martwice mojej Cirilki...
:'(
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Sołza jak się trzymasz??
Nie przeucz się tam czasem :P

No i daj znać czy maluch już u Ciebie ;)
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
Mal
Kontakt:

Zuz odbiera malucha dzisiaj o 16 :) Strzałka była od piątku u mnie z moimi dziewczynami. W tej chwili spakowana już do transporterka czeka na wyjazd do Warszawy
odmienna

Post autor: odmienna »

Co do śladów- pamiątek, cóż; są miejsca, które „przypadkiem” omijam przy sprzątaniu: koszyk pod telewizorem- miejscówka Wrocławiaka, 2segregatory – bunkier Górnika Przodowego...ale kiedy patrzę na swoją prawą rękę, mam żal do Jerzola i Cholerka: tyle razy mnie udziabali, skoro już byli tacy wredni, to czemu nie zostawili porządnej szramy :-\ ... Bo najfajniejsza, jest blizna wykonawstwa Dara. Nie zgubię i do końca dni moich nie straci terminu przydatności. :P

Ale: Gadaj sssouzie, co tam? Bo Ci się moratorium przez owego gościa z pudła obwieszczone kończy...
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Mal pisze:Zuz odbiera malucha dzisiaj o 16 :) Strzałka była od piątku u mnie z moimi dziewczynami. W tej chwili spakowana już do transporterka czeka na wyjazd do Warszawy
Czekamy czekamy !!!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Mal
Kontakt:

Już Maluch przekazany czekam na informację że dojechały szczęśliwie do domu.
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Sołziku wrednościowy,gadaj że i nie trzymaj społeczności forumowej w niepewności... :-\
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Ja tez otrzymałem newsa , ze przesłodkie i kochane !
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

no jestem jestem ;D
przysypiałam już z Maleństwem w łóżku, ale jednak się przemogłam, bo ona taka radosna i skoczna, więc zapaliłam lampkę
i wstałam przygarnąć do nas Enigmę.
na łóżku..tak jak Mal mówiłaś, malizna ma silny charakterek ;D Malizna gwałciła mi uciekającą Enigmę,
Enigma nie wiedział co zrobić. po jakimś czasie wrzuciłam je dwie do klatki. Maluch nie bardzo wiedział jak zejść z samej góry, Enigma zlazła bezpiecznie na dół. Maluch jakoś dał radę zejść, ale tam już ją Enigma zdominowała, maluch się przestraszył i Enigma chyba jedna też.
głowa mnie tak niesamowicie boli, więc zabrałam Enigmę poprzytulałam trochę i wpuściłam do szuflady, maliznę też poprzytulałam, wypuściłam jeszcze chwilkę na materac a teraz przekupiwszy ją biszkopcikiem ( Enigma też dostała) wsadziłam ją w przepastny hamak, i niestety tak doczeka do rana, nie będę ryzykować spania z nią, bo ona się wyrywa jednak na niebezpieczne dla niej tereny.
jutro jutro ;)

miło mi za pamięć, postaram się jutro o jakieś fotki :)
...czyż nie dobija się koni...?
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

cieszę się z maleństwa u Was ! teraz nie mogę się doczekać footeeek :D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Isiaczek
Kontakt:

Post autor: Isiaczek »

Zdjęcia! 8)

Aż ciekawi mnie jak to małe wyrosło od czasu kiedy ją widziałam ;) Taaki mikrobek wtedy z niej był :D
pusto... :(
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao

"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Awatar użytkownika
Mal
Kontakt:

Isia nadal mikrobek z niej jest, ale rośnie:D Nadal jest drobna, ale naprawdę starałam się ją podtuczyć, wczoraj brzuszek miała jak piłeczkę pingpongową
Paskuda udaje, że tak się boi wszystkiego, a jak poczuje się odrobinę pewniej włazi wszystkim na głowę.
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

zdjęcia prosimy ::)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”