Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
klimejszyn
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: klimejszyn »

matrix360 pisze:Szkoda, że usunięte posty/temat..
noo..też chciałam poczytać ^-^
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

ale nic ciekawego nie bylo. Np, ze "szczur się pewnie boi, bo spotkał czapakabre" (kimkolwiek to jest).
Niegrozny, ale smiecący,i nigdy nie wiadomo co sie z tego wykluje.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
matrix360

Post autor: matrix360 »

Aaaaa..To w takim razie to czytałam ::) Pisał o tym, że szczur się bał i nie wychodził na rękę, chociaż gdzieś czytał, że po 3 godzinach powinien być oswojony, czyż nie? ::)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Nie, to o 3 godzinach to pisał załozyciel topiku.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

pisał jeszcze w temacie ile potrzebują wody że 0,5 żeby nie były trzeźwe i co dobrego zaserwowaliście- że babajagę ale nie smakowało.
no cóż, nie ma co się podniecać i odpowiadać jakby co, tylko od razu raportować. oni właśnie tym się cieszą, jak ktoś się denerwuje itp.
dostał osta, a jak wróci się dzielić przemysleniami, to dostanie baaana. oł jeah. ale zabawa 8)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
matrix360

http://www.ekopufy.com/sofa-relax-pufka-gratis-p-7.html - co o tym myślicie? :P Bo nie wiem czy brać.. I czy żółty czy czarny? ::)
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

matrix360 pisze:http://www.ekopufy.com/sofa-relax-pufka-gratis-p-7.html - co o tym myślicie? :P Bo nie wiem czy brać.. I czy żółty czy czarny? ::)
Fajne to :) Pod warunkiem, że ma się dużo miejsca w pokoju, pufka jest na jedną osobę, prawda? Wybieram czarny- ze względów praktycznych.

Albo wybieram żółty- bo uwielbiam optymistyczne kolory.

No dobra, nie wiem :D
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
matrix360

Pufka tak, bo jest mała z tego co pamiętam.. Ja chciałam żółty, bo uwielbim ten optymistyczny kolor, ale z drugiej strony uwielbiam czerń :D Trudny wybór..
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Siedziałam u znajomej na takiej pufie i od tego czasu ją strasznie chcęęęęę. Brałabym żółtą.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
sr-ola

A jak to się pierze?
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

To jest z ekoskóry, więc się co najwyżej przeciera. A w środku ma kuleczki styropianowe.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
matrix360

Magamaga pisze:Brałabym żółtą.
Chyba mnie przekonałaś :D

A ja się właśnie bałam, że jak będę coś na niej jeść, pobrudzę i nie domyję jak będzie jasne, ale to nie problem chyba..
Awatar użytkownika
sr-ola

matrix360 pisze:A ja się właśnie bałam, że jak będę coś na niej jeść, pobrudzę i nie domyję jak będzie jasne, ale to nie problem chyba..
Jasne, że nie. Przetrzesz i już. Ewentualnie zawsze jak ktoś Cię odwiedzi nie będziesz z tego schodziła- żeby nie było widać plam ;D :D
matrix360

sr-ola pisze:Ewentualnie zawsze jak ktoś Cię odwiedzi nie będziesz z tego schodziła- żeby nie było widać plam ;D :D
No pewnie! Z moim szerokim dupskiem zakryję największą plamę! :D
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Szczursieny :
W szczurzym raju:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”