Cześć
Mam do Was pytanie czy istnieją ksiazeczki dla zdrowia specjalnie dla szczurów, bo przeszukałam cały net i nic, a to dla mnie wazne bo w takiej ksiązeczce dużo informacji zazwyczaj jest, i jak idziesz do weta to lepiej ją mieć. 
A jeśli takie coś istnieje to gdzie mozna to kupić bo ja jakoś jak dla gryzonia to tylko kroliki widzialam!!
Prosze o szybkie info za 2 dni do weta ide na 1 ogolna kontrole :d

ksiązeczka zdrowia
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

ksiązeczka zdrowia

Ze mną: Kropka i Kreska
Za TM: Kłopotek, Szajba i Bajzel [*][/color][/size]
- 
				Cyklotymia
Re: ksiązeczka zdrowia
Zawsze możesz prowadzić notesik/zeszyt z informacjami o zdrowiu i rozwoju ogonów i to pokazywać wetowi w razie wizyt. Taka okrężna droga, ale co zrobić  Też nie słyszałam o książeczkach dla szczurów.
 Też nie słyszałam o książeczkach dla szczurów.

Też nie słyszałam o książeczkach dla szczurów.
 Też nie słyszałam o książeczkach dla szczurów.Re: ksiązeczka zdrowia
mi wetka zaleciła prowadzenie zeszytu, gdzie będzie wpisany każdy szczur, to się przydaje gdy musimy iść z jakiegoś powodu do innego weta niż nasz prowadzący. wpisujemy nazwy leków, choroby, daty wizyty itp.

ze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
a nam wetrynarz zalożyl zwykla ksiazeczke taka jak dla psa czy kota.i nie bylo z tym problemu, sam zaproponowal.wiec w razie w mowcie ze chcecie taka ksiazeczke i tyle

Aniołki: kochany Bazyliszek, całuśna Łatka, nieśmiały Maniuś, ukochana Tileczka, słoneczko Czochranek, brykająca Szajba, słodka Albisia, Nikosia samosia
ze mną: Czeresienka, Pistacja,Tosia, Sysia i młoda Livka

ze mną: Czeresienka, Pistacja,Tosia, Sysia i młoda Livka

Książeczke zdrowia możesz nabyć u weterynaża.  Nie musi to być akurat dla szczura (bo takiej nie ma) ale np dla królika.
 Nie musi to być akurat dla szczura (bo takiej nie ma) ale np dla królika. 

My też mamy psie/królicze - zależy co było pod ręką. Szczur nie potrzebuje żadnych szczepień, także korzysta tylko z rubryk dotyczących przebiegu leczenia i zabiegów, a te są w książeczce każdego zwierzaka.

- MichalKonstanty
- Kontakt: