Pan Tadeusz i Denis Rozrabiaka

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
marie_chan

Re: Pan Tadeusz i Denis Rozrabiaka

Post autor: marie_chan »

Kurcze Denis taki malutki przy Tadeuszku ;D Ale widać że się kochają :-*
Obecnie: Zuzia, Jula, Yuki
W nowych domach: Miś, Akemi ABRAXAS, Arisa, Kirara HAPPY FEET :)
Za TM: Sakura, Malutka ;(
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=26524
Awatar użytkownika
Shigella

Post autor: Shigella »

Ajjj słuchajcie jest problem :-\
Na dosłownie sekundę się odwróciłam sprzątając klatkę i Tadeusz wlazł mi do drukarki :o Rano drukowałam notatki i zapomniałam zamknąć tego czegoś trzymającego papier :-\
Wyjęłam go oczywiście brudnego od czarnego tuszu na pyszczku i na łapce. Łapkę domyłam oprócz końcówek pazurków które zafarbowały i nie puszczają, ale próby zmycia tego z sierści na nosku skończyły się tym że czarny kolor zmienił się w żółty. Plamka nie jest duża, ale ja się boję CZY ON SIĘ NIE NAŻARŁ TEGO TUSZU?!Otworzyłam mu pyszczek i niby nie widać czarnego ale szczerze mówiąc bardzo się przestraszyłam :'( I nie wiem co robić :(
Z nami Czaruś i Aruś - http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36300
Za TM - Tadzio i Denis <3
Awatar użytkownika
Shigella

Jak oswoić dzikuska?
Heh tego jeszcze nie było;p
Denis przekonał się, że lepiej mieć panią niż jej nie mieć;)
Chłopaki musiały zostać od piątku do dzisiaj rana sami bo miałam pilny, nagły wyjazd. No i zostali na samej suchej karmie - na dodatek na podłodze, żeby klatka w oczy na stole się nie rzucała.
Wróciłam i zamiast obrazy przywitał mnie wybuch radości zarówno Tadziska jak i Denisa.
Co więcej - obaj dali się chwilę głaskać - Tadzio aż minutę(rekord życiowy), a Denis leży na kolanach od godziny i mnie całuje co chwile - ktoś mi szczura podmienił czy co?? ;)
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Shigella pisze:i Tadeusz wlazł mi do drukarki (
ja wiem że dla Ciebie to była trauma w tamtej chwili ale krztuszę się na wyobrażenie szczura w drukarce ;D no nie mogę :D
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Shigella

Heh teraz ja też się z tego śmieję - zwłaszcza jak mi się przypomni jego brudny, zdziwiony pysio;p
Ale wyciąganie go nie było przyjemne ani dla mnie ani dla niego (ogon poszedł w ruch bo to jedyne co wystawało!).
W każdym razie zrozumiał wreszcie że NIE znaczy faktycznie NIE - i drukarkę (która z braku miejsca stoi na podłodze) - omija szeeeerrrooookim łukiem;p
Awatar użytkownika
Shigella

Ktoś komuś wszedł na głowę;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

Shigella pisze:Ktoś komuś wszedł na głowę;)
I zdaje się, że obu ktosiom z tym dobrze :) .
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Awatar użytkownika
Shigella

Bo oni się kochają ^^
We wszystkim się godzą oprócz jedzenia - tu jest walka jak nie wiem co - wrzaski, piski, wyrywanie, podkradanie - oboje dostają to samo ale swoje zostawiają i biegną ukraść drugiemu - no paranoja jakaś;)

Heh a teraz w klatce brakuje chłopakom tylko transparentu "Szczury protestują przeciwko sesji". Choć transparent nie potrzebny tak wybitnie dają mi to do zrozumienia. Kiedy muszę posiedzieć w nocy nad książkami przechodzą przez serię ziewania ze wściekłym wzrokiem wpatrzonym we mnie, prób zakrycia oczek "bo za jasno i spać nie można", zjadania mi notatek albo ich kradnięcia (hmm fajnie się potem znajduje taki notatkowy "ser z dziurami" pod kanapą - a jak wykładowcy patrzą na moje poszanowanie wiedzy hohoho...), przechodzimy też etapy - ich wrzasków i mojego uciszania które prowadzi do...jeszcze większych wrzasków - a co;)
Aaaa i najlepsze - na zasadzie "nie zajmujesz się nami i aż głodujemy" - wysypują jedzenie przez barierki albo zakopują w trocinach i pustą miską uderzają o barierki klatki.

No normalnie udusić to mało:p A to dopiero początek sesji;)

Za to moja siostra patrzy się na to wszystko z przerażeniem bo cały wrzesień chłopaki będą pod jej opieką (Dostałam się na staż naukowy nad morzem!!! ).
Awatar użytkownika
Shigella

Heh śmieszne te moje chłopaki;)
Mają w klatce dwa poidełka - w dwóch różnych miejscach - ale obaj się uparli tylko i wyłącznie na jedno. Co więcej - chce im się pić - ale tylko naraz;p I piorą się o to kto się napije;) Heh to wygląda conajmniej jak walka Ferdka Kiepskiego z Paździochem o toaletę - jednemu zawsze się chce dokładnie wtedy kiedy drugiemu;) Choć moi panowie pobili serialowych - nauczyli się pić razem (od czasu do czasu serwując drugiemu kopa w żebra;p ) - a tamci chyba nie sikali razem co? ;)
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Post autor: Mucha321 »

Też mam Denisa. ;D Rozrabia.. oj..
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

+ RESZTA TOWARZYSTWA :)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

u mnie to samo z tymi poidełkami :) ::)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Post autor: tahtimittari »

Wrocław :D

Przeczytałam o szczurze w drukarce i nie mogę sobie tego wyobrazić :D Mój nigdzie w takie miejsca nie włazi,ale na drukarkę będę wyjątkowo uważać teraz ;)
Przeczytałam temat od początku i powiem Ci, że też się obawiam mojego pierwszego łącznia.. No,ale zobaczymy, jak to będzie,
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

Shigella pisze: ....Co więcej - chce im się pić - ale tylko naraz;p I piorą się o to kto się napije;)....
...Choć moi panowie pobili serialowych - nauczyli się pić razem (od czasu do czasu serwując drugiemu kopa w żebra;p )
Moje panny co prawda piją z obu dostępnych poidełek, ale dokładnie w opisany przez Ciebie sposób ;D ! Chyba taka szczurza natura... Ale powiedz, czy picie we dwóch na raz nie jest przesłodkie ::) ?
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Awatar użytkownika
Shigella

I to jeszcze jak przesłodkie;) Zresztą - wszystko co robią jest słodkie - nawet jak broją - to na swój kochany sposób - nie da się na nich złościć:)

A ja tu z dobrymi wieściami;) Denisisko zaczyna siwieć:) Jeszcze trochę i chłopaków nie rozróżnię;) Oto dowód:
Obrazek
Kto to? No kto? Nie - nie Tadziulek - DENIS ;p

A tu Tadzio w nowym domku - zrobionym... z kuferka na kosmetyki:) Sprawdził się idealnie - chłopaki zachwycone:
Obrazek

A na dokładkę: Szczorozwis - czyli Denis nie wyrósł z zamiłowania do spędzania czasu z głową w dół - potrafi tak sobie wisieć godzinami;)
Obrazek

No i zdjęcie przypadkowe, które tak mi się podoba, że aż wylądowało na pulpicie - Tadziowe uszko;)
Obrazek

A na koniec - żeby nie było, że szczurki faworyzowane;) Rikunia i jej minka pt - weźmiesz mnie na rączki, plosię...:) :
Obrazek
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Post autor: tahtimittari »

http://img156.imageshack.us/i/uszko.jpg/ :-* rozkosznee! uszka są cudne:]
ostatnio się uczyłam do egzaminu, a tam slajd o tytule "cienka skóra z ucha szczura" ;D niezły smaczek, w tej nudzie :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”