Moderator: Junior Moderator
otóż toFlaumel pisze:Ad 1 - może byś odpoczęła ;]
Ad reszta - ziarenka są zdrowe, ogonki są fajne!
Wiesz,masz rację w każdym punkcie!Flaumel pisze:Ad 1 - może byś odpoczęła ;]
Ad reszta - ziarenka są zdrowe, ogonki są fajne!
Jak zrobisz taką poduchę szczurą , to ja chętnie zamówię i zakupięNietoperrr... pisze:sr-ola to w ogóle wariatka,wiecie???![]()
![]()
![]()
A tak co do takiej poduszki paul,to ja już po zrobieniu tej szczurzej paskudy wpadłam na taki pomysł.Przez całe życie marzyłam,już od dzieciństwa,żeby mieć taką wielką kaczuchę leżącą,z wielkim pluszowym dupskiem,do którego można się przytulić...Zrobiłam tego szczurasa i tak sobie pomyślałam,że dlaczego kaczka,a nie szczur???
He,he,już parę osób zainteresowało się takimi poduchami...Paul_Julian pisze:
Jak zrobisz taką poduchę szczurą , to ja chętnie zamówię i zakupię
Trzeba wspierać Twój talent !
W końcu mają w domu szczurniętą mamuśkę!Paul_Julian pisze:Dzieciaki na fotkach wyglądają fantastycznieNic a nic sie nie boją szczurków
No właśnie dzisiaj ściągałam Serkową z firanki...sr-ola pisze:CHodzą po płaskich ścianach i zadziwiają wciąż na nowo![]()
zaraz tam śmieją ,może się po prostu uśmiechają do CiebieNietoperrr... pisze:a kumpele zza krat kryją,tylko grypsem coś gadają,ale ja nic z tego nie rozumiem...Ale mam wrażenie,że się ze mnie śmieją...![]()
Jessica pisze:zaraz tam śmieją ,może się po prostu uśmiechają do Ciebie
sssouzie pisze:oczka puszczają i mówią a kluczyki to gdzie trzymasz?
No siuuuur że się cieszę!!!Jak cholera!alken pisze: nie wierzę że naprawdę się cieszysz z bab w domu że Ci kwiatki wpierniczają![]()