Budyńka
Moderator: Junior Moderator
Budyńka
płochliwy żarłoczny pulpecik w kolorze karmelu...zawsze uległa, za to pierwsza do jedzenia.
ostatni raz zobaczyłam w dniu mojego powrotu do Polski, w bardzo złym stanie- po zapelniu mózgu, w trakcie zapalenia płuc. nie przeżyła drogi do weta- dosłownie przed drzwiami przestała oddychać, ale odeszła spokojnie...
mam nadzieję, że tam zawsze będzie mogła jeść tony groszku [*]
ostatni raz zobaczyłam w dniu mojego powrotu do Polski, w bardzo złym stanie- po zapelniu mózgu, w trakcie zapalenia płuc. nie przeżyła drogi do weta- dosłownie przed drzwiami przestała oddychać, ale odeszła spokojnie...
mam nadzieję, że tam zawsze będzie mogła jeść tony groszku [*]
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Re: Budyńka
Ojeżu.... nauss, tak bardzo bardzo mi przykro kochana...
Trzymaj się tam cieplutko..
Budyńko kochana, co Ty wyprawiasz mysiu...? Widziałam cię raptem dwa razy, ja chciałam jeszcze Twój śliczny żarłoczny pyszczek zobaczyć... (*) Do zobaczenia po drugiej stronie..

Budyńko kochana, co Ty wyprawiasz mysiu...? Widziałam cię raptem dwa razy, ja chciałam jeszcze Twój śliczny żarłoczny pyszczek zobaczyć... (*) Do zobaczenia po drugiej stronie..

[*] bardzo mi przykro 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
- Kontakt:
przykro mi..
[*]

[*]
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
(*)
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
pamiętam jak mnie rozbawiło Twoje imię, Budyńko
ale tak - taka byłaś, piękna i słodka
dobranoc
[^]
ale tak - taka byłaś, piękna i słodka
dobranoc
[^]
bardzo mi przykro...
dla Budymnki [*]
dla Budymnki [*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- Mucha321
- Kontakt:
[*]
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Trzymaj się Nausicaa
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- asia030984
Biedaczka... przykro mi
Trzymaj się
[*]
Trzymaj się
[*]