Pozdrowienia od Dylemy
Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Szczurobajki (mało)polskie
Wow, córeczki Almy u Ciebie zostają?
Więcej będę mieć do miziania!!
Pozdrowienia od Dylemy
Pozdrowienia od Dylemy
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Greyera w ogóle do naszej Ksiel nie podobna, no uchi ma też takie spore ale pewnie potem zmieni się im proporcja uszu do reszty ciałka 
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Ja je kiedyś zawlekę na spotkanie jakieśigig pisze:Caomei i Greyera są piękne...
Dziękujemy za pozdrowienia, chcemy fot Dylemkowej dupkiWentzowa pisze:Wow, córeczki Almy u Ciebie zostają?Więcej będę mieć do miziania!!
![]()
Pozdrowienia od Dylemy
Podobna z charakterudenewa pisze:Greyera w ogóle do naszej Ksiel nie podobna, no uchi ma też takie spore ale pewnie potem zmieni się im proporcja uszu do reszty ciałka
Zdjęcia! W ogóle Mleczko pokichiwała... Ale już wkroczyłyśmy z witaminami, wzmacniamy się, od razu lepiej

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
haha, jak z jakiejś kreskówki normalnie
Bablisiu jak tam u was fajnie
ja też chcę wyjść wreszcie ze szczurami na sonko!
ale jak wracam to już nie mam słońca u mnie na tarasie, a do parku latać nie będę
dasz mi trochę ze swojego słonkowego czasu?
...czyż nie dobija się koni...?
Śliczności

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Nie będę oryginalna! Też mnie urzekło to zdjątko!
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
http://s562.photobucket.com/albums/ss68 ... 24x768.jpg - jaki prętozwis 
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

smajle piękne, bo piękne. jakby lało, były by jeszcze piękniejsze.Babli pisze:Dziękujemy bardzo, smajle piękne, bo piękny dzień byłNie gorący, tylko ciepły i przyjemny.
Figara Filia...piękne imię. Ale jakie ma być, dla kogoś tak czarującego..... niesamowita!
taki mały smoluszek
a kiedy będzie w domu?
a kiedy będzie w domu?
ze mną: leszek, kendrick
jejjjj http://tinypic.pl/1hv3tan15la2 jak ja uwielbiam takie szaroburki!!!
http://i562.photobucket.com/albums/ss68 ... 24x768.jpg ah i tot małe takie z paseczkiem, to husky?
w ogóle po zobaczeniu mich dziewcząt po powrocie stwierdziłam, że huskulce (moja Adzia) są pełne kobiecego wdzięku:D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... f39a6d6cd1 przepiękna węgielka
mam nadzieję, że z Mlekiem już dobrze, chciałabym ją jeszcze zobaczyć jednak...smutno, że Budyńka odeszła i tak krótko się z nią widziałam...
http://i562.photobucket.com/albums/ss68 ... 24x768.jpg ah i tot małe takie z paseczkiem, to husky?
w ogóle po zobaczeniu mich dziewcząt po powrocie stwierdziłam, że huskulce (moja Adzia) są pełne kobiecego wdzięku:D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... f39a6d6cd1 przepiękna węgielka
mam nadzieję, że z Mlekiem już dobrze, chciałabym ją jeszcze zobaczyć jednak...smutno, że Budyńka odeszła i tak krótko się z nią widziałam...
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Zobaczysz Mleczną jeszcze! Już zdrowiutka, nie fuka. To Ty już w polsce? 

Po 26.06 dopiero może jechać, pojedzie więc z LaCokową Cerratkąalken pisze:taki mały smoluszek![]()
a kiedy będzie w domu?
Dziękujemy ciociu odmiennoodmienna pisze:smajle piękne, bo piękne. jakby lało, były by jeszcze piękniejsze.Babli pisze:Dziękujemy bardzo, smajle piękne, bo piękny dzień byłNie gorący, tylko ciepły i przyjemny.
![]()
Figara Filia...piękne imię. Ale jakie ma być, dla kogoś tak czarującego..... niesamowita!
[quote="Babli"]Zobaczysz Mleczną jeszcze! Już zdrowiutka, nie fuka. To Ty już w polsce? 
a to bardzo dobrze:) tak, ja już w Polsce. narazie ostateczne przygotowania do obrony magisterki 21 czerwca i potem szukam mieszkania. także na pewno jeszcze masz czas na mizianie gryzinek:)
a to bardzo dobrze:) tak, ja już w Polsce. narazie ostateczne przygotowania do obrony magisterki 21 czerwca i potem szukam mieszkania. także na pewno jeszcze masz czas na mizianie gryzinek:)
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha