No nie mówił, ale jakoś tak mi się przypomniało

Moderator: Junior Moderator
Ja dlatego nie wchodzę za często na inne fora odnośnie szczurków. Tutaj jest fajnie, wszyscy jak rodzinka, jest dobrze. I na każdym forum są jakieś inne zasady typu "co wolno dawać a co nie". Mi tu dobrze, inne nie podpasowały miTili pisze:Kurcze weszlam dzis na inne szczurze forum, zeby napisac o adopcji tych szczurkow z allegro i przy okazji napisalam w paru innych tematach np o gotowanym jajku. I w kazdym temacie, w ktorym cos napisalam Shy musiala wtracic swoje 3 gorsze, a juz wkurzyla mnie tekstem, ze jajka na twardo nie powinno sie podawac szczurom, bo sa za ciezkie, albo, ze to w ogole nie najlepszy pomysl, zeby podawac im jajka. No kurcze wcale sie nie dziwie, ze dostala tu bana. Najlepsze, ze tu byl temat o jajkach i nawet yss opisywala jak jej samiczka z takim walczyla, wiec nie rozumiem gdzie tu ta szkodliwosc i, ze niby za ciezkie
mi tak samo ! tutaj czuję się najlepiejmatrix360 pisze:Ja dlatego nie wchodzę za często na inne fora odnośnie szczurków. Tutaj jest fajnie, wszyscy jak rodzinka, jest dobrze. I na każdym forum są jakieś inne zasady typu "co wolno dawać a co nie". Mi tu dobrze, inne nie podpasowały miTili pisze:Kurcze weszlam dzis na inne szczurze forum, zeby napisac o adopcji tych szczurkow z allegro i przy okazji napisalam w paru innych tematach np o gotowanym jajku. I w kazdym temacie, w ktorym cos napisalam Shy musiala wtracic swoje 3 gorsze, a juz wkurzyla mnie tekstem, ze jajka na twardo nie powinno sie podawac szczurom, bo sa za ciezkie, albo, ze to w ogole nie najlepszy pomysl, zeby podawac im jajka. No kurcze wcale sie nie dziwie, ze dostala tu bana. Najlepsze, ze tu byl temat o jajkach i nawet yss opisywala jak jej samiczka z takim walczyla, wiec nie rozumiem gdzie tu ta szkodliwosc i, ze niby za ciezkie
No i bardzo dobrze, bo my Cię kochamyyy!Tili pisze:trafilam tu i juz zostalam![]()