to ja poszukam wcześniejszego pociągu, myślisz, że uda Ci się wygospodarować odrobinę czasu dla sołzy?
Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: wolna szczurza szuflandia
jak się zgadam z z kapitanem to zapytam czy to to 
to ja poszukam wcześniejszego pociągu, myślisz, że uda Ci się wygospodarować odrobinę czasu dla sołzy?
...czyż nie dobija się koni...?
- StasiMalgosia
"Marina, Port jachtowy – mały lub średni port (też wydzielona część portu tj. basen jachtowy) przystosowany do przybijania, cumowania i postoju jachtów i innych niewielkich jednostek pływających"
żeby nikt się nie kłucił
a to znaczy że się nie zobaczymy w niedzielę ?
żeby nikt się nie kłucił
a to znaczy że się nie zobaczymy w niedzielę ?
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jesli w niedzielę , to oczywisciesssouzie pisze:jak się zgadam z z kapitanem to zapytam czy to to
Stasimałgosia - myslałem, ze moze to jest nazwa cześci przystani "Port Marina" . I że np. jest tam kilka przystani
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
to się nazywa podejście!StasiMalgosia pisze:"Marina, Port jachtowy – mały lub średni port (też wydzielona część portu tj. basen jachtowy) przystosowany do przybijania, cumowania i postoju jachtów i innych niewielkich jednostek pływających"
żeby nikt się nie kłucił
Niestety Stasiu, nie..ale będę z wami duchowoStasiMalgosia pisze:a to znaczy że się nie zobaczymy w niedzielę ?
ahhh i już zdążyłam wszystkim powiedzieć a Ciebie jedynego zapomniałam poinformować
chociaż nie, wydawało mi się, że mówiłam, że moja obecność jest niepewna na urodzinach..
chyba, że wpadnę tak rano ok 7
i zapomniałam jak zwykle dodać.
Kamizelka nauczyła Maliznę nowej, mocno przydatnej w egzystencji szczura sztuczki.
a mianowicie:
budowanie wałów obronnych ze szmatek w trybie przyśpieszonym

Kamizelka nauczyła Maliznę nowej, mocno przydatnej w egzystencji szczura sztuczki.
a mianowicie:
Się wydało, że to dzięki Mizelce Wisła Warszawy nie zalałasssouzie pisze:i zapomniałam jak zwykle dodać.
a mianowicie:
heheh..no tak,a ja zastanawiałam się, gdzie mi to czekoladowe ptaszydło wieczorami znikaSysa pisze:Się wydało, że to dzięki Mizelce Wisła Warszawy nie zalała
skoro ona zajęła się już jednym , co ważne , ty zajmij się może drugim i porób jeszcze jakieś kolorowe wesołe zdjęcia?

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
z przyjemnością porobiłabym..ale jestem w pracy
zobaczymy co będzie po powrocie
zobaczymy co będzie po powrocie
Re: szufladowe szubrawce
no i mamy zmieniony tytuł naszego temaciku..
ale zaglądajcie, zaglądajcie- postaci komedii te same
ale zaglądajcie, zaglądajcie- postaci komedii te same
Aaaaaaaaaaaa! Gdzież szuflandia się podziała?! 
szuflandia stoi nadal 
ale mi się za bardzo z Mu kojarzyło, szuflandia była jej odkryciem.
ale mi się za bardzo z Mu kojarzyło, szuflandia była jej odkryciem.
wyznam że miałam pewne opory przed zmianą w temacie
ale zrozumiałam skąd potrzeba.
ważne że szubrawce dalej wolne i szufladują
ale zrozumiałam skąd potrzeba.
ważne że szubrawce dalej wolne i szufladują
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Rozumiemy, tylko teraz jak szukam twojego tematu mam problemik. Ale szuflada pomaga. 
- Paul_Julian
- Kontakt:
Mizelka z Malizną trzyma sztamę :Drze, ze sie dogaduja . A jak tam Enigma ?
Ps. Udalo mi sie postawić kompa
Jak bedziesz wiedzieć kiedy planujesz być w niedziele w Gdańsku , to daj znać 
Ps. Udalo mi sie postawić kompa
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju: