Sheruunowe Potwory
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Sheruunowe Potwory
Hm.. jakaś chińska podróba husky? Widać, że odbarwienia ma w dziwnym kolorze.. albo ufo przyniosło, stąd ta kolorystyka!
trzeba nazwę wymyślić dla tego cuda xD

trzeba nazwę wymyślić dla tego cuda xD
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
hmm ciekaweSheeruun pisze:Hm.. jakaś chińska podróba husky?

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
W sobotę odeszła od nas Gabryśka. Zmarła prawdopodobnie śmiercią naturalną.
Była spokojną, grubą myszką ze sporym garbem, uciekinierką w sklepie zoologicznym, bojaźliwą, lecz ciekawską samiczką.
Śpij, Gabuniu..

Była spokojną, grubą myszką ze sporym garbem, uciekinierką w sklepie zoologicznym, bojaźliwą, lecz ciekawską samiczką.
Śpij, Gabuniu..

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
[*] śpij dobrze

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Ponawiam próby łączenia chłopaków.
Przesiedzieli prawie godzinę w wannie, teraz Sznurek z albinosami i młodym siedzi w klatce. Jak narazie to maluch zarządza labikami (dominator?) , a Sznurek zwiedza. Zajął przed chwilą domek, mam nadzieję, że potem Misiek go za to nie pobije, bo to jego rezydencja i bez pozwolenia nikt wejść nie może. A właściwie to nikt poza Japkiem..
Niech trochę razem posiedzą, potem będę kolejno wpuszczał inne szczury.
Przesiedzieli prawie godzinę w wannie, teraz Sznurek z albinosami i młodym siedzi w klatce. Jak narazie to maluch zarządza labikami (dominator?) , a Sznurek zwiedza. Zajął przed chwilą domek, mam nadzieję, że potem Misiek go za to nie pobije, bo to jego rezydencja i bez pozwolenia nikt wejść nie może. A właściwie to nikt poza Japkiem..

Niech trochę razem posiedzą, potem będę kolejno wpuszczał inne szczury.
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Parę zdjęć z wanny

W klatce nie są jeszcze tylko Vince i Pendrive. Boję się ich wsadzić, bo syczą na Sznurka nawet z transportera. Misiek jako tako, nie rzuca się, ale stroszy sierść i jest zły.

W klatce nie są jeszcze tylko Vince i Pendrive. Boję się ich wsadzić, bo syczą na Sznurka nawet z transportera. Misiek jako tako, nie rzuca się, ale stroszy sierść i jest zły.
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
http://images45.fotosik.pl/305/fe572315161c1bb8.jpg <- ta mina jest bezcenna!
Ile tam futra w tej wannie!
Ile tam futra w tej wannie!

ale śliczności 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Łączenie zakończyło się porażką.
Wystarczyło zgaszenie światła i z udawanej zgody zrobiła się bójka - czterech na jednego. Musiałem ich rozdzielać i wyciągać przerażonego Sznurka..
Ten szczur to kłębek nerwów. Boi się każdego ruchu, wystarczy wyciągnięcie ręki a on kuli się w kącie..
Zastanawiam się nad oddaniem go.. Szkoda go męczyć, siedzi w tym transporterze, wystraszony, wychodzić nie chce. Próbujesz go wyjąć - wyrywa się jakby ktoś go krzywdził.
A chłopcy nie wiem czy go zaakceptują.. skoro są tak wrogo nastawieni. Tylko albinosy i Japek go lubią. Reszta udawała.

Wystarczyło zgaszenie światła i z udawanej zgody zrobiła się bójka - czterech na jednego. Musiałem ich rozdzielać i wyciągać przerażonego Sznurka..
Ten szczur to kłębek nerwów. Boi się każdego ruchu, wystarczy wyciągnięcie ręki a on kuli się w kącie..
Zastanawiam się nad oddaniem go.. Szkoda go męczyć, siedzi w tym transporterze, wystraszony, wychodzić nie chce. Próbujesz go wyjąć - wyrywa się jakby ktoś go krzywdził.
A chłopcy nie wiem czy go zaakceptują.. skoro są tak wrogo nastawieni. Tylko albinosy i Japek go lubią. Reszta udawała.

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Sheeruun, nie poddawaj się! Przyzwyczajaj najpierw szczura do siebie..
- Paul_Julian
- Kontakt:
A moze zrobić dwa stadka ?
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W moich warunkach nie da rady.. nie mam miejsca na drugą klatkę - ani funduszy. I tak ledwo wyrabiam z kupowaniem żarcia i żwirku bo nie dostaje kieszonkowego (ojciec zawsze znajdzie powód żeby mi nie dać) i tylko z tego co udaje mi się wyskrobać z pieniędzy otrzymanych od babci.. nie da rady odłożyć na coś choćby grosza.A moze zrobić dwa stadka ?
Cały czas próbuję. Raz trzy godziny siedziałem z ręką w transporterze, Sznurek siedział przerażony z przednimi łapkami w górze, gotowy do obrony. I trwał tak aż wyjąłem rękę. Próby głaskania na siłę też nic nie dają, kuli się i trzęsie..Sheeruun, nie poddawaj się! Przyzwyczajaj najpierw szczura do siebie..
Nie wiem co mu jest, naprawdę.. to chyba za trudny przypadek dla mnie.
Mama upiera się żeby go oddać, bo fakt faktem, ja nie daję rady. Szkoda mi go..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
- Paul_Julian
- Kontakt:
A skąd wogoóle Sznurek jest , jaka jest jego historia ?
Klatkę moze ktos chociaż pozyczy ? zwirku dasz mniej jednym i drugim i bedzie musiało wystarczyć ... i zrobić jedno duze stadko , a drugie ze Sznurkiem i jego kumplami. Moze chlopak sie czuje przytłoczony, i jescze te bójki
Biedactwo 
Klatkę moze ktos chociaż pozyczy ? zwirku dasz mniej jednym i drugim i bedzie musiało wystarczyć ... i zrobić jedno duze stadko , a drugie ze Sznurkiem i jego kumplami. Moze chlopak sie czuje przytłoczony, i jescze te bójki

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
-
- Kontakt:
Paul, pozwolę sobie wkleić za Sheeruuna :
http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t= ... 28#p689728
http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t= ... 28#p689728
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..