ja lubię przytulać szczurze jajka !
a wiecie, że nigdy nie chciałam mieć samców ? właśnie dlatego, że mają ogromne jajka. a teraz to je tarmoszę jak nie wiem !
mało brakuje żebym im dawała buziaki na dobranoc

Moderator: Junior Moderator
Klim, ty jakiś odmieniec jesteś. Chyba wiadomo, że wszyscy dają buziaki na dobranoc.. obu jajkom oddzielnie, żeby się nie sfochały.. a potem w szczurzy pychol!mało brakuje żebym im dawała buziaki na dobranocjajkom, nie szczurom...
Nie znasz sie, NietoperuCałować jajka,szczurze cycky???Yyyy...
Taak! Pierdziufanie jest super! Moje jescze dostają buziaki w pięty.No to ja już wolę pierdziufać szczurasom w brzuchy...
nie nie, nie chodzi mi o to, że płacenie za szczura jest złe, tylko o to, że teraz idzie mnóstwo kasy na zwierzaki i może być ciężko te kilkadziesiąt złotych wyskrobać.Raila pisze:Klimku, a co w płaceniu za szczura jest złe? W każdym bądź razie trzymam kciuki za udane namawianie rodziców!
wycałujemyRaila pisze: A ode mnie wycałuj całą bandę, a w szczególności Aresa i AtirkęMożesz nawet w jajka i cycuchy
Ale dzięki tym wielkim,ciężkim jajkófom nie ucieka tak szybko i jest szansa,że dłużej zostanie na tym ramieniu...Wentzowa pisze: ja też nigdy nie chciałam samców, bo jajka, bo jak siedzi na ramieniu to je włóczy za sobąJeszcze się nie przekonałam do jajkóf