Dopiero teraz zauważyłamDorotka96 pisze: Wgl to zła jestem, bo zawaliłam geografię. Chyba będzie pierwsza czwórka [kiedykolwiek] na świadectwie. Dobrze, że z historii się wykaraskam.

Dziewczyno, wyluzuj...
Lubię ambitne osoby, ale to już przesada

Moderator: Junior Moderator
Dopiero teraz zauważyłamDorotka96 pisze: Wgl to zła jestem, bo zawaliłam geografię. Chyba będzie pierwsza czwórka [kiedykolwiek] na świadectwie. Dobrze, że z historii się wykaraskam.
To działa tak. Jak była u mnie, dzień przed oddaniem Ci jej, to jej szepnęłam "Słuchaj Ty chudzino mała! Jesteś taka koścista, że nie mam nawet jak w brzuchola całować! Tyj ile możesz, żeby Dorotka mogła Cię całować za mnie do znudzenia, bo inaczej to tam wpadnę, ukradnę Cię, wysterylizuje i dam samcom na pożarcie, rozumiemy się?" I ona pokiwała główką, uciekła mi z rąk i poszła jeśćDorotka96 pisze:Julcia znowu przytyła, nie wiem jak to działa.
matrix360 pisze: To działa tak. Jak była u mnie, dzień przed oddaniem Ci jej, to jej szepnęłam "Słuchaj Ty chudzino mała! Jesteś taka koścista, że nie mam nawet jak w brzuchola całować! Tyj ile możesz, żeby Dorotka mogła Cię całować za mnie do znudzenia, bo inaczej to tam wpadnę, ukradnę Cię, wysterylizuje i dam samcom na pożarcie, rozumiemy się?" I ona pokiwała główką, uciekła mi z rąk i poszła jeść
przecież to niewinność wcielona, wystarczy spojrzeć w te oczył błagalne ... Uniewinniam !
No właśnie nie jestem pewnaol. pisze:matrix360 pisze:a jak brzmi zaklęcie w odwrotną stronę ?
A gdzie ochrona danych osobowych?! Oczy powinny nie być widoczne, inicjał zamiast imienia!Dorotka96 pisze: Julcia idzie za kratki.![]()
Za nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu.bubu pisze:Julka jaki klusek ! czym ona zawiniła ,że idzie za kratki ?
Dorotka96 pisze: bubu napisał(a):Julka jaki klusek ! czym ona zawiniła ,że idzie za kratki ?
Za nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu.![]()
to pewnie imprezka była?Dorotka96 pisze:Dzisiaj zaś Julka i Kruszynka kończą 5 miesięcy.
Dorotka96 pisze:Za nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu.bubu pisze:Julka jaki klusek ! czym ona zawiniła ,że idzie za kratki ?![]()