Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
lavena

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: lavena »

LaCoka pisze:
jordan pisze:odinstaluj gg i zainstaluj najnowsze ze strony www i wtedy sproboj
Tylko, że ja już mam tą najnowszą wersję (o ile 10 jest najnowsza :P)
Mimo wszystko odinstalować?
LaCoka a ja polecam przerzucić się na inny komunikator i po problemie. :)
http://pokazywarka.pl/koniec_z_gg/
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

lavena pisze:
LaCoka pisze:
jordan pisze:odinstaluj gg i zainstaluj najnowsze ze strony www i wtedy sproboj
Tylko, że ja już mam tą najnowszą wersję (o ile 10 jest najnowsza :P)
Mimo wszystko odinstalować?
LaCoka a ja polecam przerzucić się na inny komunikator i po problemie. :)
http://pokazywarka.pl/koniec_z_gg/
Dzięki :) ale jak na razie na web gagu udało mi się ustawić na tym starym numerze mój nowy nr w opisie nawet jak jestem niedostępna więc chyba już po problemie ;)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Ivcia pisze:Drodzy parafianie...
Wie ktoś może z jakiej strony można wytrzasnąć rzeczywiście darmową (bez ukrytych opłat) - o ile taka istnieje - domenę?
A może znacie jakiś program do tworzenia prostych stron www?
PROSZĘ O POMOC!
To zalezy o jaką domene ci chodzi. Bo darmowe to chyba są na na czyms w rodzaju prv.pl, tylko tam to bedzie wyglądało tak:

twojadomena.prv.pl

Wszystkie typu: twojadomena.pl, twojadomena.net, twojadomena.com itd. są płatne (ceny różne). Za pierwszy rok płaci sie przewaznie w granicach 10-15 zł za domeny PL, a za kazdy następny rok to nawet do 125 zł.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

sssouzie pisze:hahaha, przed chwilą leciało na classicu-

Tom Waits: Little Drop Of Poison
piosenka geeeeeeenialna!
Ulubiona ścieżka dźwiękowa ze Shreka naszej rodzinki ! ;D ( Szczerze mówiąc to łatwiej mi przychodzi patrzenie na Shreka niż na Toma ;) :P )
Waitsowska muzyka, moja pokręcona muzyczna miłość... 8) Bardzo lubię też to:
http://www.youtube.com/watch?v=6h3fnazm ... re=related
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
jordan

Post autor: jordan »

ha dzis 5ty ogonek u mnie :) bedzie szybciej niz myslalem
Obrazek
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

unipaks pisze: Ulubiona ścieżka dźwiękowa ze Shreka naszej rodzinki ! ;D ( Szczerze mówiąc to łatwiej mi przychodzi patrzenie na Shreka niż na Toma ;) :P )
to fakt, że shrek wyględniejszy :P
unipaks pisze:Waitsowska muzyka, moja pokręcona muzyczna miłość... 8) Bardzo lubię też to:
http://www.youtube.com/watch?v=6h3fnazm ... re=related
jest niesamowity po prostu :D
na wieczorne słuchanie, kielich w rękę i w to mi graj 8)
...czyż nie dobija się koni...?
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

sssouzie pisze:ale wiem również, że świnek morskich nie lubię, nie wzięłabym. myszki...no może jeszcze.
Ja z futerkowych zwierzaków nie chciałabym chyba tylko myszy. Odrzuca mnie okropnie ich zapach. Świnek jestem okropnie ciekawa ;D Fretka mi sie marzy od lat, ale to musi być jedyny zwierzak w mieszkaniu, bo to zołzy straszne :P
Za pare lat pewnie będe miała tylko koty. I swoją wymarzoną hodowle Maine Coonów, mam nadzieje :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
jordan

mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke O0
Obrazek
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

jordan,gratulacje!Ale normalnie sąsiad mi się cieszy jak łysy trąbką! ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Nina pisze: Ja z futerkowych zwierzaków nie chciałabym chyba tylko myszy. Odrzuca mnie okropnie ich zapach.
no, myszy capią. ale ja nie lubię też zapachu fretek i królików :-X fretek chyba najbardziej. i mnie przerażają ich zęby. niby kot mają takie same ale jak widzę fretkę to mi się wydaje że na bank mnie użre :P
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

jordan pisze:mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke O0
ej, jordan, czyżbyś miał agutkę? Nie wiem czemu ale tkwi we mnie takie silne przekonanie ;) ;D
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

alken pisze:
Nina pisze: Ja z futerkowych zwierzaków nie chciałabym chyba tylko myszy. Odrzuca mnie okropnie ich zapach.
no, myszy capią. ale ja nie lubię też zapachu fretek i królików :-X fretek chyba najbardziej. i mnie przerażają ich zęby. niby kot mają takie same ale jak widzę fretkę to mi się wydaje że na bank mnie użre :P
Fakt, fretki capią :P Ale ich całokształt mnie fascynuje na tyle, że mogłabym to znieść, nie to co u myszy... No i po kastracji capią mniej :) A zęby, no cóż, fretki lubią ich używać :D Króliki zawsze lubiłam, ale jakoś nigdy nie chciałam mieć. Choć pewnie jakbym znalazła jakąś bide to by została xD
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
jordan

sr-ola pisze:
jordan pisze:mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke mam agutke O0
ej, jordan, czyżbyś miał agutkę? Nie wiem czemu ale tkwi we mnie takie silne przekonanie ;) ;D

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=26265&start=150 ;-) tak tak
Obrazek
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

jordanowi się szczury rozmnażają przez pączkowanie O0
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
matrix360

Post autor: matrix360 »

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 87dcdf5a15 - jak patrzę na to zdjęcie to się boje tego szczura :'(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”