Dobrze , że się ogonkowi nie pogarsza , niech idzie ku dobremu

Życzymy mu apetytu i szybkiego wyzdrowienia z tego czegoś! Buziaczek dla nieboraka

Moderator: Junior Moderator
Bazarek! Pożądamy bazarku ! Ja już jestem chętny na podusie !Chyba muszę jakoś wygospodarować więcej czasu na szycie swoich stworów,domków,hamaczków itp.,żeby mieć jakieś takie swoje zapasy kasy na takie przypadki,bo na własnego męża nie mam co liczyć...
No chyba sobie wymienię na lepszy model!!!jordan pisze:tyle fajnych menrzuf w olesnicy [;
Już jest lepiej!Biega po pokoju,bidulek taki,z tą swoją przekrzywioną główką,ale kanapkę z pasztetem Menżowi podpierdzielił!klimejszyn pisze:dobrze, że Kleoś ma się dobrze. teraz będzie coraz lepiej !
Ja chętnie,jak najbardziej i miliony takich rzeczy bym robiła,ale przy dzieciach to w ogóle masakra jest wygospodarować choć trochę czasu wolnego...Cały dzień zajęty dziećmi,o 21 idą spać,a ja padam na twarz...Chyba że ożłopię się kawy,to do 1 w nocy siedzę i szaleję na maszynie,czy na szydełku.Musiałabym wstawać o 4,kłaść się o 1...Paul_Julian pisze: Bazarek! Pożądamy bazarku ! Ja już jestem chętny na podusie !
Szyjesz piękne rzeczy , zbieraj zamówienia !
Pewnie wsadzisz je po pół godzinie do szczurzej klatki,zakneblujesz i w panice będziesz szukać mojego telefonu w notesie...A jak już go odnajdziesz,usłyszę w słuchawce dziki wrzask..."Iwona,zabieraj te potworki!!!"matrix360 pisze:Daj dzieciaki do mnie na dwa dni - u mnie będą miały prawdziwą szkołę przetrwania