Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
klimejszynówna, słuchaj, Sezam wariuje, normalnie ustawia wszystkich do pionu. Ma 4 miesiące, hormony szaleją, możliwe, że zostanie nowym alfą, bo z Bon Jovi'ego się ciotka robi. Do walki o stołek przymierza się też Russell. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Reszta się odstosunkowała. Patrzą z boku i się nie wcinają.
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
Kochanie tak bardzo mi przykro wiem co teraz czujesz, moja Kirunia odeszła w bardzo podobny sposób nie miała robionej sekcji bo byłyśmy daleko od domu ale wetka powiedziała, że był to najprawdopodobniej albo zawał albo pękł tętniak i mała nawet nie zauważyła co się dzieje.
A co do:
Mucha321 pisze: bo z Bon Jovi'ego się ciotka robi.
Upodabnia się do siostry Banshee jest w czwórce największych samic w klatce a drze się jakby ją ze skóry obdzierali jak tylko, któraś z dziewczyn do niej podejdzie (nie wspominając o padaniu na plecy i spazmach jakie uskutecznia ku zdziwieniu towarzyszek )
Wiesz co, nasz weterynarz też coś o tętniaku wspominał ale o zawale nic. Jestem durna, bo po śmierci Gata, który umarł na serce mogłam zrobić Kwintusowi rtg. Przecież to BRACIA. Może wtedy wykrylibyśmy tę wadę serca i Kwintus przyjmowałby np. Furosemid, i żyłby teraz. Nie zrobiłam nic.
Bon Jovi nie krzyczy wcale, on ostatnio się wylewa na wszystko, nie reaguje na zaczepki. Wcześniej to się stroszył i rzucał na młodzież bez ostrzeżenia. A teraz ma w tyłku, co się dzieje wokół.
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.