Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Chciałem zadać pytanie czy macie pomysł - ale myślę że macie nie tylko pomysły ale nawet wprowadziliście nie jeden w życie
Ale konkretnie Dajcie mi przykłady (fajnie by było ze zdjęciami) jakichś "urozmaiceń" do klatki dla szczurków. Coś nowego ciekawego , coś co będzie się podobać
Wygrzebane z jednej niemieckiej strony. Co o tym sądzicie?
Moim zdaniem mogłoby być, tylko ta uporczywa mania 'zalewania' hamaków i innych legowisk...
Ten pomysł byłby lepszy ze względu na mycie. Możnaby to zdjąć i umyć, po za tym nawet jakby ogony 'olewały to' przecierz mocz spłynie przez dziurki.
Czekam na Wasze opinie.
Ostatnio zmieniony wt sty 18, 2005 4:37 pm przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Czyli wnioskując z waszych opinni pomysły są całkiem dobre.
Póki co mamy w klatce hamak, 'parawan' i beret, więc raczej na koszyk, ani sitko miejsca nie mam, ale może komuś się przyda.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
ja teraz chodze po sklepach w poszukiwaniu taniego ale duzego kolowrotka takiego przyczepianego do pretow... chce z niego zrobic cos na wzor tego sita na zdjeciu... tylko ze mialby byc przydrutowany do scianki klatki
sachma, to jest dobry patent, banszi ma juz cos takiego, szczurki taki "balkonik" uwielbiaja ^^.
Ja mialam w zestawie do dwoch klatek dwa takie kolowrotki i postapilam w sposob kretynski. Zamiast wykorzystac wyrzucilam do smieci =='
Glupol ze mnie ><'
Ja mam kołowrotki przyczepione do scian klatki; są troche za małe do spania, wiec wykorzystuje je jako karmniki
Niektóre opowieści się kończą, ale inne stare historie wciąż trwają. - T. Pratchett
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
No ja niestety nie mam takich rzeczy.....kiedy niunia była mniejsza spała w kąpiołce dla kanarków Teraz ma legowisko z polaru dwustronne (wersja na lato i zime) i w nim sobie kima....oczywiście wprowadziła w nie pewne zmiany, trochę pogryzła, powyciągała z niego futerko, ale jeszcze jej służy
..ja miałam taki mały okrągły koszyczek wiklinowy, niestety nie podwieszany, tylko usadowiony w roku klatki - długo sobie nie pożył, szczura używała go jako łóżko-spiżarnio-toalety, taki był fajny, że po krótkim czasie musiałam go wyrzucić ;}