jak będę miała pieniążki, to napewno zakupię coś na bazarku

Moderator: Junior Moderator
A wiesz,że ja wiem?Czarownice wyczuwają fluidy innych wiedźm...sr-ola pisze:Tylko trzeba wziąć pod uwagę, że Nietoperowe szczury to szczuruchy a posiadają nie jajka tylko jajucha![]()
Takie są Big Papa
Nietoperrr, dajesz radę, masz to, co kochasz a mężowskie fochy bywają wpisane w historię ludzkości
Ja teraz strrrasznie mało czasu mam, więc kiepsko Ci kibicuję na forum ale w duchu cały czas wołam "Do boju! "
![]()
Nietoperrr... pisze:A wiesz,że ja wiem?Czarownice wyczuwają fluidy innych wiedźm...sr-ola pisze:Tylko trzeba wziąć pod uwagę, że Nietoperowe szczury to szczuruchy a posiadają nie jajka tylko jajucha![]()
Takie są Big Papa
Nietoperrr, dajesz radę, masz to, co kochasz a mężowskie fochy bywają wpisane w historię ludzkości
Ja teraz strrrasznie mało czasu mam, więc kiepsko Ci kibicuję na forum ale w duchu cały czas wołam "Do boju! "
![]()
![]()
Jakbym podstępem i kobiecymi zagraniami nie radziła sobie z moim Menżem,to bym nawet tej myszki na tymczasie nie mogła zatrzymać...A jednak!![]()
Niebieściaka by nie było i planów z Otisiem...![]()
A w ogóle Otiś niedługo do mnie przyjedzie,dzięki sąsiadowi z Oleśnicy jordanowi,który nie dosyć,że będzie moją szczurzą rodziną,bo ma cudo z tago samego miejsca,to jeszcze przywiezie mi ogonka w sumie pod drzwi...jordan,sr-olowa weselna wiedziała,na kogo czekać w lodówce!!!![]()
Jak już do mnie trafi,to dopiero będę się pocić,co dalej...