Alkenowe nieznośne fifioły
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje babole przebrzydłe
raczej mało szczurze info, ale i tak się nie omieszkam pochwalić: właśnie się dziś obroniłam na 5 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Graaaaaaaaaaaaaatuluję!!!
no...to teraz świętujemy
no...to teraz świętujemy

...czyż nie dobija się koni...?
Brawo brawo! Ta ulga tuż po obronie - bezcenna, prawda?
To teraz czego życzyć? Znalezienia fajnej pracy w zawodzie
?
To teraz czego życzyć? Znalezienia fajnej pracy w zawodzie

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
dostania się na mgrNue pisze:Brawo brawo! Ta ulga tuż po obronie - bezcenna, prawda?
To teraz czego życzyć? Znalezienia fajnej pracy w zawodzie?

Gratulacje, Pani Redaktor
!

gratuluję
, bardzo się cieszę!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
gratuluję!

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Czyli starszy Pan promotor przyjął pracę - gratulacje!!!
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
spóźnione, ale zasłużone
GRATULACJE !

GRATULACJE !

Jak tam, odreagowujesz stres obrony? ;P
leniwię się ile się da 
chciałabym porobić zdjęcia babolom bo mam w końcu sporo czasu na przebywanie z nimi ale coś mi mój idiotenkamera szwankuje, nie łapie ostrości a przesłonę czy jak to tam się nazywa muszę paluchami rozsuwać
edit: właśnie nie nagrałam doniosłej chwili. Ronja gwałciła Makumbę a Makumba trzymała w buzi kapsel po piwie.
tak wypoczywamy

chciałabym porobić zdjęcia babolom bo mam w końcu sporo czasu na przebywanie z nimi ale coś mi mój idiotenkamera szwankuje, nie łapie ostrości a przesłonę czy jak to tam się nazywa muszę paluchami rozsuwać

edit: właśnie nie nagrałam doniosłej chwili. Ronja gwałciła Makumbę a Makumba trzymała w buzi kapsel po piwie.
tak wypoczywamy

perwersja...podglądactwo ...
nadmiar wolnego czasu ot co ;
proszę przynajmniej napisać , co tam u dziewczynek

nadmiar wolnego czasu ot co ;

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Dziewczynki w sumie w porządku. Lilka ma jakąś taką brzydką sierść, strupków ma mało ale ten wygryziony placek na szyi i jakieś przerzedzone na tyłku. Nawet się nie drapie tak namiętnie jak zwykle ale za to myje się pasjami aż mokra potem chodzi, taka wylizana
Za tydzień powinny już przyjść tabletki na sierść z zooplusa. Makumba ćwiczy popisy kaskaderskie i wlezie już wszędzie, tylko nie na ręce
z rąk to by skoczyła, nawet jak się ją podniesie na dwa metry do góry, czub jeden. Ronja gwałci i szaleje jak mała mysza, ciągle chuda i wiecznie młoda
Ziutka to taki mały sapaczek, chodzi, sapie i fuka (w sensie wącha intensywnie) prześladuje mnie wyjątkowo na wybiegach ,ciągle za mną łazi, wchodzi mi do nogawek i rękawów, zaczepia, próbuje zajrzeć w ręce i do buzi, wyłudza jedzenie. zupełnie inny szczur niż rok temu
nie lubi co prawda jak się ją na rękach trzyma ale już nie ma obawy ze ugryzie i jest bardzo komunikatywna. Szkoda że Makumbie się tak nie polepszyło...

oj babole, co tu się do Was nie zagląda, bezeceństwa idą w najlepsze
ale to chyba świadczy o radości życia
alken, czy Lilka nie ma czasem dostępu do mięty ? u nas takie szudry, po których aż grzbiet jest cały mokry, mają miejsce po ledwo zetknięciu się szczupaków z miętą; ostatnio nie doczytałam, że w mieszance siana, które przyszło, jest mięta, Herman nie zdążył rozsiąść się w nim jeszcze, kiedy natręctwo go dopadło, sprawdzenie składu było tylko formalnością; kiedy go wzięłam na kolana jeszcze przez następne minuty mył się i drapał; Dżum tak samo ma, zupełnie niezależnie
może nawet u Was nie mięta, ale jakiś inny alergen ?

alken, czy Lilka nie ma czasem dostępu do mięty ? u nas takie szudry, po których aż grzbiet jest cały mokry, mają miejsce po ledwo zetknięciu się szczupaków z miętą; ostatnio nie doczytałam, że w mieszance siana, które przyszło, jest mięta, Herman nie zdążył rozsiąść się w nim jeszcze, kiedy natręctwo go dopadło, sprawdzenie składu było tylko formalnością; kiedy go wzięłam na kolana jeszcze przez następne minuty mył się i drapał; Dżum tak samo ma, zupełnie niezależnie
może nawet u Was nie mięta, ale jakiś inny alergen ?