Klimatyczna Szajka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Klimatyczna Szajka
ja też i chciałabym, żeby taka została ! 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
-
- Kontakt:
z Figarką rozstałam się o 16.
starsza pani na przystanku się nią zachwycała, mówiła, jaka to fajna i śliczna, pytała co je i w ogóle
później dołączył do rozmowy dtarszy pan i tak gadaliśmy do przyjazdu tramwaju
moja babcia mnie wkurza. była u nas i słyszałam jak rozmawia z moją mamą. mówiła jej, żeby wypuściła te moje szczury na pole, albo otworzyła okno to wylecą. później mówiła, że jakbym nie miała szczurów to jadłabym mięso i pytała jej, czy nie wstąpiłam do sekty. boże, czemu moja babcia zawsze musi mieć jakieś ale i gadać głupoty ?
Fluffyego łączę dzisiaj z chłopakami, ale zdjęć prawdopodobnie nie będzie z łączenia, bo tata gdzies pojechał i zabrał aparat. jeśli wróci w miarę wcześnie, to porobię zdjęcia. jeśli nie - zdam tylko relację
mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku..
Flufyy to słodki chłopak, siada w zgięciu ręki i czeka na coś dobrego
całą mnie zasiuśkał, podrapał mi cały dekold, ale takiemu słodziakowi można wszystko wybaczyć
starsza pani na przystanku się nią zachwycała, mówiła, jaka to fajna i śliczna, pytała co je i w ogóle

później dołączył do rozmowy dtarszy pan i tak gadaliśmy do przyjazdu tramwaju

moja babcia mnie wkurza. była u nas i słyszałam jak rozmawia z moją mamą. mówiła jej, żeby wypuściła te moje szczury na pole, albo otworzyła okno to wylecą. później mówiła, że jakbym nie miała szczurów to jadłabym mięso i pytała jej, czy nie wstąpiłam do sekty. boże, czemu moja babcia zawsze musi mieć jakieś ale i gadać głupoty ?

Fluffyego łączę dzisiaj z chłopakami, ale zdjęć prawdopodobnie nie będzie z łączenia, bo tata gdzies pojechał i zabrał aparat. jeśli wróci w miarę wcześnie, to porobię zdjęcia. jeśli nie - zdam tylko relację

mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku..
Flufyy to słodki chłopak, siada w zgięciu ręki i czeka na coś dobrego

całą mnie zasiuśkał, podrapał mi cały dekold, ale takiemu słodziakowi można wszystko wybaczyć

bez szczurków...
Bo to babcia, już taki jej urokboże, czemu moja babcia zawsze musi mieć jakieś ale i gadać głupoty ?

Chociaż moja szczury uwielbia i jak raz zostawiłam je pod jej opieką na godzinę to napchała im tyle jedzenia do klatki, że nie mogłam ich pośród tego wszystkiego znaleźć

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
trzymam kciuki za udane łaczenie
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
- Kontakt:
łączenie.. w wannie spokojnie. wsadziłam ich do transportera, spokój. wsadziłam ich do wyczyszczonej klatki - na początku bez zainteresowania.
Fluffy boi się chodzić po klatce, wisi na prętach. raz wybrał się na półkę, ale tam był Blues.. mały z piskiem poleciał na dół.
Blues fuka i podgryza. teraz nawet pozostałych chłopców goni po klatce
Fluffy wisiał na prętach, Blues zawisł na prętach nad nim i całym cielskiem zrzucil go na dół.. na dole szamotanina i troszkę futra maluchowi poleciało.
teraz obaj siedzą w transporterze. maluch podchodzi po milimetrze do Bluesa, ale kiedy tylko Blues się poruszy, Fluffy staje na baczność. ale widać, że chciałby.
teraz w transporterze chodzą ze mną nawet do kibla, musze mieć ich cały czas na oku..
jak już zaczną przysypiać to wrzucę ich do klatki..
myślałam, że Blues się uspokoił, a znowu mu odwala
Fluffy boi się chodzić po klatce, wisi na prętach. raz wybrał się na półkę, ale tam był Blues.. mały z piskiem poleciał na dół.
Blues fuka i podgryza. teraz nawet pozostałych chłopców goni po klatce

Fluffy wisiał na prętach, Blues zawisł na prętach nad nim i całym cielskiem zrzucil go na dół.. na dole szamotanina i troszkę futra maluchowi poleciało.
teraz obaj siedzą w transporterze. maluch podchodzi po milimetrze do Bluesa, ale kiedy tylko Blues się poruszy, Fluffy staje na baczność. ale widać, że chciałby.
teraz w transporterze chodzą ze mną nawet do kibla, musze mieć ich cały czas na oku..
jak już zaczną przysypiać to wrzucę ich do klatki..
myślałam, że Blues się uspokoił, a znowu mu odwala

bez szczurków...
Klimka, ale Blues tylko na początku tak reaguje? Czy jak mieszkają razem to też?
-
- Kontakt:
w sumei tylko na początku. jak łączyłąm z Aresem to już w wannie go gryzł i musiałam go odseparować.
teraz przy łączeniu z Fluffym w wannie i transporterze było ok. dopiero w klatce zaczął na niego fukać, kopać go, zrzucać z prętów, na których wisiał..
wzięłam ich dwóch do transportera i tak siedzieli.
po jakiejś godzinie wpuściłam ich do klatki. zauważyłam, że Fluffy ze strachu pokazuje zęby i wrzeszczy, Jazz do niego podeszedł a ten prawie go ugryzł w oko
wisiał na prętach i tylko się rozglądał czy szczur nie idzie. ja go z prętów ściągałam, a ten zaraz wracał.
gdzieś do północy, może 1, wisiał na prętach, ale rano znalazłam go w hamaku. spał sam, ale cieszy mnie fakt, że zlazł z prętów
teraz będzie tylko lepiej, bo reszta chłopów nic do niego nie ma, nawet Blues poprostu koło niego przechodzi
teraz przy łączeniu z Fluffym w wannie i transporterze było ok. dopiero w klatce zaczął na niego fukać, kopać go, zrzucać z prętów, na których wisiał..
wzięłam ich dwóch do transportera i tak siedzieli.
po jakiejś godzinie wpuściłam ich do klatki. zauważyłam, że Fluffy ze strachu pokazuje zęby i wrzeszczy, Jazz do niego podeszedł a ten prawie go ugryzł w oko

wisiał na prętach i tylko się rozglądał czy szczur nie idzie. ja go z prętów ściągałam, a ten zaraz wracał.
gdzieś do północy, może 1, wisiał na prętach, ale rano znalazłam go w hamaku. spał sam, ale cieszy mnie fakt, że zlazł z prętów

teraz będzie tylko lepiej, bo reszta chłopów nic do niego nie ma, nawet Blues poprostu koło niego przechodzi

bez szczurków...
będzie dobrze 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
-
- Kontakt:
jest coraz lepiej !
Fluffy i Ares śpią wtuleni w siebie w hamaczku
Fluffy niedawno był na dole klatki, mam nadzieję, że coś zjadł.
Fluffy i Ares śpią wtuleni w siebie w hamaczku

Fluffy niedawno był na dole klatki, mam nadzieję, że coś zjadł.
bez szczurków...
Będzie dobrze, brat Fluffiego wkupił się w łaski moich samców po 1 dniu 
Chcemy zdjęć!

Chcemy zdjęć!
mocneklimejszyn pisze: jakbym nie miała szczurów to jadłabym mięso

jak kiedyś szczury znikną to znaczy że je zjadłaś. i wszystko będzie po staremu

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
-
- Kontakt:
właśnie mały spał już z Aresem, a jak teraz wróciłam do domu to znowu wisiał na prętach...aBRa pisze:Będzie dobrze, brat Fluffiego wkupił się w łaski moich samców po 1 dniu
Chcemy zdjęć!

a no tak, zapewnealken pisze:mocneklimejszyn pisze: jakbym nie miała szczurów to jadłabym mięso![]()
jak kiedyś szczury znikną to znaczy że je zjadłaś. i wszystko będzie po staremu

bez szczurków...
-
- Kontakt:
eh maluchowi ciężko idzie wśród tylu chlopów.. cały czas stara sie trzymać z boku, jak tylko któryś do niego podejdzie to ucieka na pręty pod sam dach klatki. Blues go goni po klatce, tłucze, mały piszczy...
kurcze, ciężko, ciężko..
kurcze, ciężko, ciężko..
bez szczurków...
-
- Kontakt:
bez szczurków...
http://img691.imageshack.us/i/wedxwxero ... pulpi.jpg/
jakiż on śliiiiczny! no, jak te łobuzy mogą straszyć dzieciątko?
ale wyrośnie na wielkiego chłopa, to im pokaże

ale wyrośnie na wielkiego chłopa, to im pokaże