to najważniejszeBabli pisze:Dzisiaj jest dużo lepiej
Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Szczurobajki (mało)polskie
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
klimejszyn
- Kontakt:
mówiłam, że z Mleko będzie lepiej
a Figarka, fakt, estetycznie nie wygląda póki co
ale i tak jest piękna i kochana i chętnie bym jej nie oddała 
a Figarka, fakt, estetycznie nie wygląda póki co
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ojej, dopiero przeczytałam o Mleko...i jak- odżyła? płucka czy serce?
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
Hmmm...a ja się w tej małej zakochałam od pierwszego wejrzenia (chodzi o Figarę). I to tak, że w drodze z Warszawy rozważałam porwanie:)
Ale potem okazało się, że zjadła mi mój ulubiony szal, którym przykryłam klatkę - i mi przeszło:)
Ale tylko trochę, więc jakbyś chciała ją oddać to się chęnie do Krakowa przejadę...:0
Ale potem okazało się, że zjadła mi mój ulubiony szal, którym przykryłam klatkę - i mi przeszło:)
Ale tylko trochę, więc jakbyś chciała ją oddać to się chęnie do Krakowa przejadę...:0
Laura, tak, jasne..
Ja też ją kocham! Ona jest cudna. Wieczorem miziała się, potem spała, pulsowała oczkami, potem kulturka do klateczki, zjeść, napić się, zbiorowe mycie z Greyerą i Caomei..
Dzikie zabawy na biurku i wesołe nurkowanie. Rano się budzę widzę tylko takie trzy pyszczki, które wiszą na prętach. No to otworzyłam drzwi. Moje wnuczki raczej mało zainteresowane były czymkolwiek, poza robieniem nowych szram na poręczy łóżka.. A Fifka biegała po całym łóżku jak pchełka, wracała do ręki, ciągnęła za palce, zerkała czy zwracam uwagę, jak podnosiłam rękę to spieprzała w drugi koniec.. I znowu! Dziecko-cud. Wszystkim się podoba jej goła dupka i futrzana obręcz na początku ogona 
Mleko czuje się już lepiej, wróciła do klatki, bo zachowuje się normalnie, ale leki jeszcze dostaje.
Mleko czuje się już lepiej, wróciła do klatki, bo zachowuje się normalnie, ale leki jeszcze dostaje.
Dobrze, że Mleczko się już lepiej czuję
.
A ja tak niedyskretnie zapytam... Kiedy będą foty?
A ja tak niedyskretnie zapytam... Kiedy będą foty?
dobrze,że Mleko ma się lepiej.

Babli pisze:Dziecko-cud
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Jesteśmy już z Figaretką tydzień. Nie mam w ogóle czasu, nawet ochoty ostatnio na forum
Ale chcę dać znać, że żyjemy i mamy się prawie wszyscy dobrze..
Skinka mi furczy jak stary traktor, jest już na antybiotyku, nawet utyła do 300g.
Igig, foty będą niedługo, siostra przyjedzie z aparatem, to narobię, Ronowi też..
Właśnie! Ron przyjeżdża niedługo na wakacje, pasztecik kochany, nie mogę się doczekać, już mam miejsce na niego w pokoju. Będziemy stosować kurację odchudzającą
Skinka mi furczy jak stary traktor, jest już na antybiotyku, nawet utyła do 300g.
Igig, foty będą niedługo, siostra przyjedzie z aparatem, to narobię, Ronowi też..
Właśnie! Ron przyjeżdża niedługo na wakacje, pasztecik kochany, nie mogę się doczekać, już mam miejsce na niego w pokoju. Będziemy stosować kurację odchudzającą
Już widzę tą waszą terapie
.
selfik rexik czy mnie wzrok myli? cudeńko!
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Po prostu cud, miód i orzeszki! Chce ją jutro zobaczyć!
-
klimejszyn
- Kontakt:
jezu !
gdzie jest śmieszny wyłysiały szczur, którego odbierałam ?!
bez szczurków...
sama słodycz 
jest rozkoszna

jest rozkoszna
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
TakKameliowa pisze:selfik rexik czy mnie wzrok myli? cudeńko!
Czekam na Ciebieigig pisze:Po prostu cud, miód i orzeszki! Chce ją jutro zobaczyć!
Figara pożarła goklimejszyn pisze:jezu !
Dziękialeksa pisze:sama słodycz
jest rozkoszna![]()
Skinka jest już czysta osłuchowo!
Ron przyjedzie niedługo!
Teraz przygotujcie się na falę zdjęć.. Całe stado obfocę. :>