Babliś, my również pozdrawiamy
Babli, Sr-ola, Denewka, Nietoperrrku (nie kracz mi tutaj, nie kracz!

), Manianerko, Alken, Unipaks, Delilah i jessico.. Uff, uff, ależ Was dużo kochani

Dziękujemy za komplementy i życzenia! Cudownie tu zaglądać, czytać o Waszych pociechach i chwalić się swoimi z tak przemiłym odzewem

Jesteście najwspanialszą szczurzą rodziną pod słońcem

Wliczam to w też innych oczywiście, którzy się akurat nie odezwali, ale wiem, ze są z nami sercem i ja z nimi jestem
Dziś przybyła do nas Ofca of Anahata Rattery i gościnnie jej siostra Ocean

Dziewczynki siedzą w prywatnej klatce i dokazują.
Ocean jest bardzo ciekawska i odważna, od razu pcha się na ręce i wędruje, gdzie tylko się da
Ofca jest bardziej nieśmiała, ciągle strzyże uszkami, ale jej umaszczenie mnie powala na kolana i te oczka
Ogólnie maluszki są śliczne i... malutkie
Fibi to przy nich olbrzym
Co do Fibi, to od wczoraj siedzi ze stadem. Jest nieco wystraszona, nieśmiała i bardzo uległa. Została przyjęta dobrze, zwlaszcza Essie jest zachwycona małą koleżanką do zabawy, Bąbel standardowo musiał nowego szczura wyprzytulać. Laura trochę ją próbuje podgryzać, ale zaraz ma przed sobą stojących słupka Bąbla z Essie gotowych bronić mniejszą koleżankę. W związku z tym szybko odpuszcza i zaraz na nowo całe stado śpi w zgodzie
Dodatkowo przepraszam, że na razie rzedko sie odzywam w innych tematach, ale mam wolny net i tylko wpadam dac znak że żyję
I dodam, ze to juz koniec rozrostu mego stada, wszystko, co miało być, jest. Amen.