Kameliowa wodna wataha.
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Kameliowa wataha
jaki uroczy! klima to potrafi zdjecia robic 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Znalazłam kabel od aparatu... czyli foty zaległe!
Oto piękny Warszawiak imieniem Eru, którego foty obiecałam dawno dawno temu:)

a oto mały Jonaszek:

tutaj z Nietzsche:

a tutaj wszyscy razem śpimy na kupie:

Oto piękny Warszawiak imieniem Eru, którego foty obiecałam dawno dawno temu:)

a oto mały Jonaszek:

tutaj z Nietzsche:

a tutaj wszyscy razem śpimy na kupie:

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
-
- Kontakt:
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Ale cuda! Jonasz jest obłędny! Reszta chłopców też! Cuda! I jacy są dzielni tak na dworzu! 

co u chłopców? 

jakoś nie miałam weny żeby pisać
chłopcy mają się bardzo dobrze, wkrótce pojawi się może u nas nowy członek stadka
ale nie zapeszam, powiem w odpowiednim momencie
Martwi mnie jedynie sprawność mojego Nietzschego bo po amputacji palucha i stracie pazura jego sprawność znacznie spadła i popadam w paranoją w związku z tym. wetka nic nie wykryła, ale wiecie jak to jest

Martwi mnie jedynie sprawność mojego Nietzschego bo po amputacji palucha i stracie pazura jego sprawność znacznie spadła i popadam w paranoją w związku z tym. wetka nic nie wykryła, ale wiecie jak to jest

Cudowni chłopcy 

wiemy,wiemyKameliowa pisze:ale wiecie jak to jest

Tam tam dam!
Wczoraj wprosto z mojego kochanego Śląska przyjechały do mnie 2 cudne maleńkie szczurki
Wieeeelkie buziaki za to należą się Hally i Zizu 
Łączenie ze stadkiem poszlo gładziutko, ale maluchy są awanturnikami straszliwymi
Jeden z nich zostaje u mnie, natomiast jego braciszek za jakiś czas jedzie do Torunia do swojej nowej pani. Fotki wrzucę później, ale zaręczam, że trudno się nie zakochać!
Wczoraj wprosto z mojego kochanego Śląska przyjechały do mnie 2 cudne maleńkie szczurki

Łączenie ze stadkiem poszlo gładziutko, ale maluchy są awanturnikami straszliwymi

Jeden z nich zostaje u mnie, natomiast jego braciszek za jakiś czas jedzie do Torunia do swojej nowej pani. Fotki wrzucę później, ale zaręczam, że trudno się nie zakochać!
Łiii... Jeden samczyk miał wyjechać, ale chyba zostanie!!!!
Miał jechać do Torunia czy Wrocławia, ale przyszła właścicielka (w momencie kiedy szczurek w upał przejechał pół polski) rozmyśliła się. Dość nieodpowiedzialnie z jej strony, ale ja się cieszę, bo dzięki temu chyba oba śliczne haskulce ze mną zostaną !

Miał jechać do Torunia czy Wrocławia, ale przyszła właścicielka (w momencie kiedy szczurek w upał przejechał pół polski) rozmyśliła się. Dość nieodpowiedzialnie z jej strony, ale ja się cieszę, bo dzięki temu chyba oba śliczne haskulce ze mną zostaną !

Uh. Jutro wyjeżdżam, więc jeśli mnie gdzieś po drodze zabiją w krzakach, to zajmijcie się moimi ogonkami

wszystkiego najlepszego z okazji setnych urodzin 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Dawno nie było żadn7ych fotek i wieści. 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Nie było wieści, bo Kameliowej wyruszyło się w Polskę 
Zdjęć nie będzie, bo dalej aparatu nie mam
CHłopcy mają się bardzo dobrze, latają po domu, kradną i rosną im brzuszki
Niestety (lub stety) pojawił się jeden problem i nie do końca wiem co mam zrobić, ale opiszę wszystko później....

Zdjęć nie będzie, bo dalej aparatu nie mam

CHłopcy mają się bardzo dobrze, latają po domu, kradną i rosną im brzuszki

Niestety (lub stety) pojawił się jeden problem i nie do końca wiem co mam zrobić, ale opiszę wszystko później....
No to co do problemu....
Spotkałam się z pewnym kolesiem kilka razy wiecie, randki te sprawy.. Tak sobie gadaliśmy i wyszło kiedyś, że mam pokaźne stadko szczurów w domu i je strasznie uwielbiam ach i och, i gdybym mogła zawsze chciałaby mieć jakiegoś malca nowego w stadzie, bo to cudeńka są. Spotkałam się z nim wczoraj i słuchajcie, postanowił zrobić mi prezent.... kupił mi szczura. Bezmyślny pomysł, bo wiadomo, zwierząt nie daje się w prezencie... Oczywiście walnęłam wykład o kupowaniu zwierząt itd, że nie wolno nakręcać tego biznesu w zoologach itd. No i mam szczura.
Nie chciałam go za bardzo w przypływie emocji przyjmować, ale jakbym go nie wzięła, to miał z powrotem trafić do zoologa... Non to już wzięłam malca. Dobrze, ze to przynajmniej samczyk a nie zaciązona samiczka -_-.
Jutro jadę z nim do weta, żeby zerknął czy jest zdrowy itd, aczkolwiek moim zdaniem jest za wcześnie oczywiście zabrany od matki..
Haczyk jest taki, że nie wiem co on jest za jeden..
Ma kręcone futerko i wąsy plus łysiejące placki. Ja bym powiedziała, że to double rex, ale czy ktoś mi by mógł pomóc? oto foty

Spotkałam się z pewnym kolesiem kilka razy wiecie, randki te sprawy.. Tak sobie gadaliśmy i wyszło kiedyś, że mam pokaźne stadko szczurów w domu i je strasznie uwielbiam ach i och, i gdybym mogła zawsze chciałaby mieć jakiegoś malca nowego w stadzie, bo to cudeńka są. Spotkałam się z nim wczoraj i słuchajcie, postanowił zrobić mi prezent.... kupił mi szczura. Bezmyślny pomysł, bo wiadomo, zwierząt nie daje się w prezencie... Oczywiście walnęłam wykład o kupowaniu zwierząt itd, że nie wolno nakręcać tego biznesu w zoologach itd. No i mam szczura.
Nie chciałam go za bardzo w przypływie emocji przyjmować, ale jakbym go nie wzięła, to miał z powrotem trafić do zoologa... Non to już wzięłam malca. Dobrze, ze to przynajmniej samczyk a nie zaciązona samiczka -_-.
Jutro jadę z nim do weta, żeby zerknął czy jest zdrowy itd, aczkolwiek moim zdaniem jest za wcześnie oczywiście zabrany od matki..
Haczyk jest taki, że nie wiem co on jest za jeden..

Ma kręcone futerko i wąsy plus łysiejące placki. Ja bym powiedziała, że to double rex, ale czy ktoś mi by mógł pomóc? oto foty