moja koleżanka miała kolczyk w karku, wypchnął jej się chyba po niecałym miesiącu i tyle z tego (no i blizna)

Moderator: Junior Moderator
tak samo jakość edukacji spadła w związku ze stworzeniem gimnazjum...Nawet jesli teraz to sie szumnie nazywa gimnazjum , to naprawdę trzeba sie mocno zajmować czymś innym niż nauką, żeby nie zdać.
no, trzeba też mieć specjalny zestaw ubrań do lansowania czyli przyciasne spodnie do połowy tyłka i za małą bluzkęPaul_Julian pisze:Z bioder też wychodzą. Poza tym ciągle są narazone na urazy. Ale co z tego, skoro to takie słitaśne miejsce i trzeba polansować :/
Pójde do studia siostry, to jej kumpela zrobi mi kilka fotek, to wstawie. ^^alken pisze:Izold, a pokaż metalowy ryj w albumie rodzinnym![]()
o BOŻE! To jest tragiczne! Rozumiem, można sobie robić te kolczyki, ale kiedy widze dziewczyny z mojej szkoły, noszące specjalnie bluzki pod cycki, to aż mnie przewraca. Nie robie sobie kolczyków żeby widział je cały świat, robie je dla siebie, dla swojej satysfakcji. poza tym uwielbiam tę adrenalinę związaną z przekłuwaniem. ^^alken pisze:no, trzeba też mieć specjalny zestaw ubrań do lansowania czyli przyciasne spodnie do połowy tyłka i za małą bluzkę
No trudno, nie udało się. wszystko za sprawa miłego pana od historii który pocisnął mi od frankensteina z powodu tragusa, i który zwyczajnie mnie nie lubi - pytał mnie na każdej lekcji, z takich rzeczy że nawet klasowe kujony otwierały ryje z wrażenia. uznałam że nie ma sensu sie z nim użerać, że nie zdam na bank, i sie opuściłam.Jesli będziesz sie uczyć , to moze siostra inaczej spojrzy na Twoje pomysły. Wybacz, ale nie zdać w podstawówce ? Nawet jesli teraz to sie szumnie nazywa gimnazjum , to naprawdę trzeba sie mocno zajmować czymś innym niż nauką, żeby nie zdać.
Mozna jak najbardziejklimejszyn pisze:sól fizjologiczna do przemywania od wewnątrz ?.
Wypróbuj to co maszKameliowa pisze:fizjologicznej nie mam, ale zostaje mi sól z wodą w takim razie