to co zrobisz ? albo bazylka ciach i ja go wsadze do naszych
Moderator: Junior Moderator
Ja wiem,że blisko bym miała i w każdej chwili,ale...Bazyl,mój misio polarny...Mój mały,biały bulterier...jordan pisze:
to co zrobisz ? albo bazylka ciach i ja go wsadze do naszych
Nie mogę żadnego oddać,Nietoperkowe stado już nie było by takie samo,zawsze któregoś by brakowało.Każdy jest inny,każdego kocham inaczej i każdy daje mi coś innego.jordan pisze:no to jak masz zostawic 8 to ?
I prawidłowo. No bo jak to tak, oddać swojego własnego wycacanego siura na rzecz innego słodziaka? Ktoś jest lepszy a ktoś inny lepsiejszy?Nietoperrr... pisze: Nie mogę żadnego oddać,Nietoperkowe stado już nie było by takie samo,zawsze któregoś by brakowało.Każdy jest inny,każdego kocham inaczej i każdy daje mi coś innego.
Konkretnego terminu nie ma,mam czas na znalezienie jednemu nowego domku...sr-ola pisze:To ile Ifcia masz czasu na działanie? Do kiedy stadko ma liczyć 8 ogonków?
Babli pisze:Iwonko, przecież to jest spełnienie twoich marzeń, małe wielkouche Dziecię.. Kto by chciał na forum go zaadoptować w ogóle, hm? Nikt! Więc Otiś na nowy domek szans nie ma..
No właśnie,no i co tu zrobić,jak nikt go nie chce??przecież nie oddam do zoologa...tahtimittari pisze:Nietoperku, masz zapewnienie od nas, że nikt go nie weźmie, więc jak mu znaleźć dom, no jak ?
Ja i tak się nie poddam,żeby nie wiem co!Do ostatniej kropli krwi walczyć będę!...Jessica pisze:walcz o niegotrzymam kciuki :*