A tak sobie...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: A tak sobie...
Ty mi grozisz czy obiecujesz?! xD
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
gdzie Ty kurna masz to ogłoszenie? ja znalazłam tylko takie gdzie taka szczurcia jest ale w parze 

śliczna ale dlugo by nie pozyla u mnie
szukam mlodszej

No i proszę... odgrażałam się Tobie a tu ja kombinuję następnego mieszkańca. Dżizas... zaczynam o sobie myśleć, że jestem stuknięta. Jak stara panna z kotkami, tylko zamiast kotków mam szczurki coraz to nowe
A to moje słonie wylegujące się na kratkach podczas upałów. Ja wam mówię, że one te kratki uwielbiają.

A to moje słonie wylegujące się na kratkach podczas upałów. Ja wam mówię, że one te kratki uwielbiają.

hahah xD
jak się Wacikowi noga dynda xD <lol>
jak się Wacikowi noga dynda xD <lol>
Ja też się śmieję, że jeszcze trochę i będę starą panną ze szczuramiEffie pisze:Jak stara panna z kotkami, tylko zamiast kotków mam szczurki coraz to nowe![]()

Ślicznie się wylegują, słodko wyglądają... ja przy moich a szczególnie PJ'u, który co chwila robi sobie coś w łapkę, bałabym się mieć półeczki z kratek.
- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
moje malenstwa tez tak dyndały w poprzedniej klatce
jednak znam przypadek gdzie starszy myszoskoczek (co prawda to nie szczurek) powiesił się na łapce złamał ją w kilku miejscach i zdechł ze stresu. wszystko działo się w nocy wiec nikt nie miał jak zareagować. :C

Straszycie mnie. Dziś w klatce znalazłam kroplę chyba krwi. Dokładnie wyoglądałam wszystkie stwory ale żaden nie ma żadnej ranki. Nie wiem co myśleć na ten temat...
- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
nie jadly nic czerwonego?
Właśnie nie... Wczoraj jadły swojego ukochanego banana. I to chyba nawet nie porfiryna, tylko perfidna krew. Wszystkie są żywe, bawią się, biegają, jedzą... Żadnych ranek. Nie wiem o co chodzi 

skąd pewność że to krew a nie porfiryna?
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
To była jedna duża kropelka, i nie była taka malinowa, tylko taka bardziej brązowawa. Jak zaschnięta krew wygląda.
może któraś się w łapkę zadrasneła. mojej się kiedyś zdarzyło za mocno pazura obgryźć
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=26519 Yang i uczelniana banda