Ja po prostu nie mogę , jakie ty masz wieelkie te szczury !
Łahaha, takie cielaczki do miziania..Mmm

Moderator: Junior Moderator
Hmmm tak sobie pomyśleć jeszcze 200 gramów i prawie kilogrammanianera pisze:Ile szczurzego ciała do miziania, nawet w gramach brzmi to pokaźnie
manianera pisze:(...)Stefan wdrapuje mi się na ramię i ironicznie fuka - "Mi mówiłaś, że muszę schudnąć?Ja chcę być jak kuzyn Norcio!"
Ale dobrze, że odwiedziłaś, stęskniliśmy siębubu pisze:Jak tu dawno nie zaglądałam![]()
Dziękujemy, wymiziałam wszystkichBlanny pisze:Jeju, cudne szczury, cudne zdjęcia! Miziam wszystkich trzech na odległość.
A PJ kradnący klapka - bezcenne.
Dziękuje, wymiziana cała trójka, najwięcej oczywiście Młody, bo na najwięcej sobie pozwala i najwięcej się domaga...potem jest PJ, który lubi mizianie, ale niby udaje, że tak wcale nie jestunipaks pisze:To i ode mnie trochę miziania dla tercetu kochanych urwisów bardzo proszę!
Z całej trójki tylko Młody robi takie dobre wrażeniemanianera pisze:http://img411.imageshack.us/i/img9266c.jpg/ - oficjalnie ogłaszam, że zazdroszczę!
Ostatnio go tulę ile się da, jakbym mogła to bym go tak mocno,mocno przytuliła, no ale nie mogę, ale na tyle ile się da sobie pozwalamJessica pisze:Młody jaki przytulaktul go tul! aż się mową ciała o to prosi