[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: [klatka] wybór klatki
drzwiczki można łatwo powiększyć. ja dorabiałam z tej kraty dzielącej lotnię 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
A to chyba żeklimejszyn pisze:drzwiczki można łatwo powiększyć. ja dorabiałam z tej kraty dzielącej lotnię

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Mieści mu się tam tylko końcuszek pyska (sam nos, bez oczu). Próbował się już przecisnąć przez każdą możliwą dziurę. Nie dał rady.Izold pisze:Blanny może nie odkrył że sie przeciśnie. tam gdzie szczur włoży łeb - przejdzie wszystko. przekonałam sie nie raz gdy Toster wylazł przez 2cm odstęp w klatce [miałam połączone dwie klatki, jedna na drugiej.]

- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
tez zes go podsumowala xD dobrze ze biedny tego nie slyszy bo by sie zamkna w sobie!Blanny pisze:Izold pisze: Zresztą, patrząc na jego brzuchol, nawet jakby pysk jakimś cudem przepchnął, to brzuchala nie da rady.

Co Ty, spojrzał by na mnie z miną "To nieprawda. Jak wciągnę brzuch, to dasz trochę płatków, które właśnie jesz?"gietkafredka pisze:tez zes go podsumowala xD dobrze ze biedny tego nie slyszy bo by sie zamkna w sobie!![]()

http://allegro.pl/item1147167024_klatka ... retki.html ta jest tania tylko trzeba osiatkować 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Jak myślicie czy konstrukcja złożona z dwój klatek 70 (80 wys., 70 dł., 40 szer.) postawionych jedna na drugiej, byłaby stabilna?
Nie wywróciłaby się podczas szalonych harców moich dziewuch?
Nie wywróciłaby się podczas szalonych harców moich dziewuch?

Zara, Roxi, Maja, -czyli moje maleństwa ♥♥♥
no na pewno trzeba je zdrutować, ale musiałabyś tez zobaczyć na żywo czy to będzie stabilne bo jednak to mniejsza podstawa a duża wysokość
ze mną: leszek, kendrick
Połączyłabym je paskami zaciskowymi
W razie gdyby to faktycznie nie było stabilne to wtedy tą klatkę dostanie chomik, a do szczurków dołączę tą 100 z odstępami 7 mm

Zara, Roxi, Maja, -czyli moje maleństwa ♥♥♥
Co dajecie szczurką do klatki jako ściółke bo ja nie mam zielonego pojęcia ? 

2 myszory pysia i Misia oraz Fender
Żwirek Benek, ten błękitny.
Albo żwirek Cat's Best. Ale wolę Benka - pachnie kwiatkami. (
)
Albo żwirek Cat's Best. Ale wolę Benka - pachnie kwiatkami. (

Ponowię pytanie Effie, bo mam ten sam dylemat... :roll: Tyle, że w moim przypadku chodzi o dom dla 4 Chłopców.Effie pisze:a nie bardziej od lotni opłaca się dozbierać i kupić wolierę?
Lotnia czy woliera?