Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: szufladowe szubrawce
Sołza dawała jakieś znaki życia w Śmietniku, ale pewnie za gorąco na dokładne opisy
Mnie sie tez nic nie chce pisać.

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
- Kontakt:
Większości nie chce się nic pisać...Paul_Julian pisze:Sołza dawała jakieś znaki życia w Śmietniku, ale pewnie za gorąco na dokładne opisyMnie sie tez nic nie chce pisać.

Upały zabijają twórczość słowa...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
macie rację, nie mam siły palcem kiwać 
a w ogóle jeszcze żyję wspomnieniami i jakoś tak do rzeczywistości wrócić nie potrafię...
dziewczyny żyją, Malizna urosła (no bo jak inaczej?
) zdjęciów nie mam, postaram się na dniach jakieś porobić.
poza tym upał upał upał i wszystkie się po co chłodniejszych kątach chowamy, więc się nawet my rzadko widujemy

a w ogóle jeszcze żyję wspomnieniami i jakoś tak do rzeczywistości wrócić nie potrafię...
dziewczyny żyją, Malizna urosła (no bo jak inaczej?

poza tym upał upał upał i wszystkie się po co chłodniejszych kątach chowamy, więc się nawet my rzadko widujemy

...czyż nie dobija się koni...?
- Paul_Julian
- Kontakt:
Sołza! Rusz sie z kąta i gadaj co u Was! Widze Cie na fb, więc wiem , ze jestes 

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Wszystkowidzące oczy!
Ssouzie, objaw się i pisz co u was!

Ssouzie, objaw się i pisz co u was!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
z tym, że nam raczej nie zależy na twoim kiwaniu palcem, którykolwiek by to nie miał być- możesz się nadąć i siłą woli, bez kiwania palcem klawiaturę uruchomićsssouzie pisze:macie rację, nie mam siły palcem kiwać![]()

-
- Kontakt:
sołzolu wstrętny,paskudnikowy,bo tu już całe forum podpisy zbiera w sprawie nielegalnego wjazdu na Twoją chatę i sprawdzenia,czy aby żyjesz...
Ja się podpisałam! 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Sołza o nas zapomniała 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
to i ja się podpiszę pod petycją o wjazd na chatę. Ciekawość mnie zżera jak teraz wygląda Malizna i jak się czują starsze koleżanki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=26519 Yang i uczelniana banda
nio...
wybaczcie, ostatnio to już nawet na forum nie zaglądam..
kilka zdjęć z dziś- tak na szybko, tak bez wizji, ale żebyście naocznie uwierzyli, że żyjemy:
a to widoki, którymi przestać żyć nie mogę:
o raaaaany, nigdy się z tego nie wyleczę! skarbonki! skarbonki mi trza, ja oszczędzam! i za rok jadę znów!

i nasz x/y Śniadecki:

sołza zrobiła mało zdjenciów, bo po pierwsze latałam za dużo, po drugie w zasadzie nikt nie był w stanie zagonić mnie z powrotem na ląd z wody ( o każdej porze i w każdej temperaturze ja się kąpać mogę!!) a po trzecie to stale mi się bateryje rozładowywały, kapitan mnie jeszcze chciał ratować jednorazówkami, ale odradziłam mu te szlachetne gesty, niechże się nade mną nie rozczula.
ja wiem, ja wiem, wy wolelibyście o moich paskudach posłuchać.
więc tak...to już nie to co z Mu. to są szczury szachrajki wolnomyślące samowystarczające.
sołza może conajwyżej podać coś smacznego na ząb.
ale i tak kochom dziewczyny i troskam się o nie i staram się wkraść w łaski.
najbardziej proludzka jest Enigma, tyle co się zdążyła od Mu nauczyć. przychodzi czasem na głaska, a czasem na dwa głaski.
Malizna ututa, śmiesznie duży kałdunek, ale z ręką na sercu mogę rzecz, że jedzą same zdrowe rzeczy!
warzywka warzywka z warzywkami na deser, od czasu do czasu jakaś pierś z kurczaka czy cuś.
a w ogóle to padnięta jestem idę spać, jutro przewalam cały dom w poszukiwaniu bateryj, bo gdzieś mi się nowe akumulatory zawieruszyły, no i postaram się zaglądać do was częściej.
taka córka marnotrawna jestem, nie tyle, że o was zapomniałam, tylko w jakiś życiowy bezsens wpadłam,
znaczy nie tyle bezsens co inny sens
o tak może
a teraz cmokam i do niezadługa.
wybaczcie, ostatnio to już nawet na forum nie zaglądam..
kilka zdjęć z dziś- tak na szybko, tak bez wizji, ale żebyście naocznie uwierzyli, że żyjemy:

a to widoki, którymi przestać żyć nie mogę:
o raaaaany, nigdy się z tego nie wyleczę! skarbonki! skarbonki mi trza, ja oszczędzam! i za rok jadę znów!

i nasz x/y Śniadecki:

sołza zrobiła mało zdjenciów, bo po pierwsze latałam za dużo, po drugie w zasadzie nikt nie był w stanie zagonić mnie z powrotem na ląd z wody ( o każdej porze i w każdej temperaturze ja się kąpać mogę!!) a po trzecie to stale mi się bateryje rozładowywały, kapitan mnie jeszcze chciał ratować jednorazówkami, ale odradziłam mu te szlachetne gesty, niechże się nade mną nie rozczula.
ja wiem, ja wiem, wy wolelibyście o moich paskudach posłuchać.
więc tak...to już nie to co z Mu. to są szczury szachrajki wolnomyślące samowystarczające.
ale i tak kochom dziewczyny i troskam się o nie i staram się wkraść w łaski.
najbardziej proludzka jest Enigma, tyle co się zdążyła od Mu nauczyć. przychodzi czasem na głaska, a czasem na dwa głaski.
Malizna ututa, śmiesznie duży kałdunek, ale z ręką na sercu mogę rzecz, że jedzą same zdrowe rzeczy!
warzywka warzywka z warzywkami na deser, od czasu do czasu jakaś pierś z kurczaka czy cuś.
a w ogóle to padnięta jestem idę spać, jutro przewalam cały dom w poszukiwaniu bateryj, bo gdzieś mi się nowe akumulatory zawieruszyły, no i postaram się zaglądać do was częściej.
taka córka marnotrawna jestem, nie tyle, że o was zapomniałam, tylko w jakiś życiowy bezsens wpadłam,
znaczy nie tyle bezsens co inny sens

o tak może

a teraz cmokam i do niezadługa.
-
- Kontakt:
Leć,pędź!!!Ale wracaj tu czasem latawico!
Bo tak łyso bez suzolowej wariatki...
Tak jak łyso bez Mu dla Ciebie.

Bo tak łyso bez suzolowej wariatki...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Wyprawa musiała być cudowna , zazdraszczam! I całkowicie rozumiem niedobór zdjęć - jak też tracę poczucie czasu , kiedy wskoczę do wody ; temperatura i inne takie faktycznie są mało ważne , byle tylko był ten bezmiar wody dokoła!
Kupić chyba musisz porządną świnkę i paść ją od zaraz , żeby za rok było ile potrzeba
Mam nadzieję, że ogonki nie podziczały w tych szufladach
Wycałuj je ode mnie i naszych panien 

Mam nadzieję, że ogonki nie podziczały w tych szufladach

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
- Paul_Julian
- Kontakt:
Wracaj tu do nas Sołzowy paskudniku, bo tu smutno !
Malizna jaki grubasek
Ale im starsze, tym bedą powazniejsze , a poza tym takie szczurki jak Mu zdarzają sie duzo rzadziej. A reszta .... cóż ..resztę trzeba kochac , no !
A nas jest PIĄTKA !
pozdrawiamy serdecznie! Kredka ma kubraczek w ciemnorude ciapy, Twoja Mizelka też ?
Malizna jaki grubasek

Moje też są takie głuptaskiwięc tak...to już nie to co z Mu. to są szczury szachrajki wolnomyślące samowystarczające.

A nas jest PIĄTKA !

pozdrawiamy serdecznie! Kredka ma kubraczek w ciemnorude ciapy, Twoja Mizelka też ?
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
A Maliźnie strzałka jeszcze została
widzę że cały tamten miot od nas taki grubaskowy jest. Reszta rodzeństwa też taka pucułowata porosła.

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=26519 Yang i uczelniana banda
oj tam, już nie wierzę, że aż takie pustki się zrobiłyNietoperrr... pisze:Bo tak łyso bez suzolowej wariatki...

tak, pusto bez Mu.
już stwierdziłam ostatnio, że za bardzo zaniedbałam towarzysko te moje dziewczyny, wczoraj w nocy zamiast zasnąć wywabiłam Enigmę "na pokój"- wyszła na początku nieufnie, za nią równie nieufnie lub jeszcze bardziej dalsze gąski.
ale..rozkręciły się

moje kochane dreptasy potrzebowały by je jakaś "ręka wyższa" wyczochrała.
efektem tego była niewykorzystana sypialnianie noc

o tak! nie potrafię się kąpać w rzekach i basenach. ja muszę mieć WODĘ!unipaks pisze:jak też tracę poczucie czasu , kiedy wskoczę do wody ; temperatura i inne takie faktycznie są mało ważne , byle tylko był ten bezmiar wody dokoła!
ja mogę mieć daleki cel (do następnej wyspy) albo na...promy na morzu

dlatego też zanim wskoczę do wody wyszukam sobie najpierw ekstra dziką plażę bez pilnowaczy i innych takich.
już łatwiej upaść szczura...unipaks pisze:Kupić chyba musisz porządną świnkę i paść ją od zaraz , żeby za rok było ile potrzeba![]()

ale postaram się o świnkę dużą. a nawet łatwiej może będzie, moja siostra robi ło takie:
http://allegro.pl/item1169123109_swinka ... lubny.html
może ładnie poproszę

Paul_Julian pisze:Malizna jaki grubasek
aha aha to genetycznie utyta moja "malizna"Mal pisze:widzę że cały tamten miot od nas taki grubaskowy jest. Reszta rodzeństwa też taka pucułowata porosła.
bo ja już się zastanawiałam jakim cudem toto jeszcze niedawno Maliznowate teraz większe od Enigmy jest.
Kamizelka nie ma plamków żadnych. ale my po prostu dobrego markera mamy

lecem zerknąć- nie uwierzę zanim nie zobaczę!Paul_Julian pisze:A nas jest PIĄTKA !
żeby nie było, że my gorsze- nas jest czwórka.
czwarta troszkie przerośnięta, ale wcale nie robi więcej bałaganu. wręcz przeciwnie, przycupnęła sobie cichutko obok drzwi balkonowych, i przypominam sobie o niej dopiero jak zerknę w jej stronę.
a wyglądam tak:

u nas dziś wykończone było wreszcie przemeblowanie.
przelokowałam komodę dziewczęcą, wymyłam szuflady, zmieniłam pieluszki...
wszystko jest inaczej i teraz chyba trochę czasu minie, zanim znów się oswoją z sytuacją.ale będzie dobrze