Moja trzoda

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
odmienna

Re: Moja trzoda

Post autor: odmienna »

O właśnie :-\ , zdjęcie cytowane przez ol.: co prawda uprzedziłaś, że Pohybel jest na zdjęciach „nie wyraźny” ale żeby aż tak? :o Niby jak ma być wyraźniejszy, skoro na załączonym obrazku wyraźnie widać, że jest po wyraźnym.... zaopatrz się w coś takiego: http://www.aisko.pl/alkomat-al-6000-pre ... 67e615f479 (póki trwa promocja), bo chyba nie wiesz, co on robi, jak go z oka spuszczasz ::) , a szkoda szczura.
;D
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Wariatki! :D
Pohybel brzydzi sie alkoholem :P
ObrazekObrazek
odmienna

Anka. pisze:Pohybel brzydzi sie alkoholem :P
....Znaczy, sugerujesz, że w burdelu się szlajał? To też testy, tylko nieco inne. Chyba czujesz ciężar odpowiedzialności za dobrostan jego, co? 8)
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Trafiłaś w samo sedno, akurat w mieszkaniu naprzeciwko taki przybytek miłości i radości działa, a musze wychodzić i chłopaki zostają same, chyba klatkę jakoś dodatkowo zabezpieczyć musze :P
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

:)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Lolek
Obrazek Obrazek
Pohybel
Obrazek Obrazek
Hammerth
Obrazek Obrazek
Obrazek
z Napim
Obrazek Obrazek

Występek
Obrazek Obrazek Obrazek

Temek, Hiś, Halik
Obrazek
i jeszcze Hurek się zaplątał:)
Obrazek
Pożogar
Obrazek

Występek skończył dziś 2 lata i 6miesięcy, zaczął inny antybiotyk,znów grucha mycha:(
ObrazekObrazek
merch

Post autor: merch »

Wszystkiego Najlepszego dla Występka O0
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
ol.

Post autor: ol. »

uwaga to jajo ma zęby i nie zawaha się ich użyć Obrazek :D

a gońcie się Obrazek :P

Wysępek jest niesamowity ! i niech dalej taki bedzie - Sto lat ! Sto lat !

na wielką czułość mi się zbiera, kiedy patrzę na Pożogara, szczególnie w kontekście tego co niedawno pisałaś,
wyczupurz więc sierściuchy i pana golasa mocno, ale Pożogara przytul tak szczególnie :)
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Fajnie moje maluchy wyrosły ;D

A pan mysz! Jakie to jest tłuste :P
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Dziękujemy bardzo w imieniu Występka za życzenia, dziś już ładniej śmiga, prawie pół godziny moczył się łowiąć kukurydze:)

Pożogar to małe cudeńko , już żywszy, myśle,że depresja odeszła, śpi z resztą i wydaje się być zadowolony, bardzo lubi Napiego.Zresztą Napi jest bardzo lubiany, jakieś wyższej pozycji nie ma,ale szczury lubią na nim spać:)

I jeszcze na dowód ,że Pożogar to naprawde sympatyczne i empatyczne stworzonko:
Obrazek
Z Absurdem, dzień przed uśpieniem, gdy reszta już go odrzuciła, Występek tylko czasem schodził szturchnąć brata, to Pożogar siedział przy nim, z przerwami na jedzenie.
I to dzięki Pożogarowi maluHy od razu po odbiorze trafiły do klatki, wujek się ładnie nimi opiekował, i one go bardzo kochają, gdy miał dołki cała trójka brała go między siebie i tak spały:)
Moje miśki kochane :-*

Myś Pyś jest tłuścioch, całe 46 gram żywej wagi :D
W zdjęciach wyżej nie ma Konsika wcale , więc będzie tutaj:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Filmik o jedzeniu jajca
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Dzięki Atarawie, ze słonecznego Krakowa przyjechał do nas Aelfric:)
Dawniej Ikto, teraz Elfik
Jest maluteeeńki.Jako,że Lovelas nadal siedzi sam, a w 'chorobówce' mieszka Myś, odkopałam koci transporter dla malucha na kilka dni.Rozpakowuje transporterek i wyciągam mychę nie szczura, dzieciak ma ze dwa ms,a więc Pożogar już nie jest najmniejszy.Wrzuciłam młodego do klaty, o dziwo najbardziej gnoił go Hisao, ale dość szybko znudziło mu się. Problemem przeciskanie się malucha przez pręty. Na chwile wyszłam, wracam do pokoju a Elfik na łóżku i patrzy na mnie zdziwiony, podchodze a ten śmignął do klatki:)

a taki jezdem ślyczny:)
Obrazek
i mam pociapany ogonek
Obrazek

Małe, czworonożne cudo :-*
ObrazekObrazek
odmienna

Jej!
Witaj śliczny! Obrazek
„rozwaliłeś” mnie smarkaczu na dzieńdobry; cudna, kapturzasta klasyka + ten ogonek.... :P

Dwa miesiące, to naprawdę kruszynka, a taki przystojny. Z domem, lepiej trafić nie mógł, ale szczęścia nigdy za wiele, więc: Bądź szczęśliwym Elfem. :)
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Mnie też rozwalił, o drugiej w nocy spał ładnie w transporterze, a już o 6 biegał po pokoju, zeżarł mój największy, najulubieńszy, najdroższy transporter. Dziś w menu potrawka ze szczurzęcia.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

Ja nie wiem co to jest, im przystojniejszy tym zgryźliwszy czy co?! Życzyłabym smacznej potrawki, ale biorąc pod uwagę ogólne prawdopodobieństwo życzę raczej miłego dokarmiania Elfika przysmakami :P ;) !
Pewnie się chłopak szybko nauczy minki w stylu kota w butach ze Shreka i każde przewinienie będzie wybaczane w mgnieniu oka ;) ! A tak bardziej serio - życzę, by układało się mniej dziurawie i bardziej późnowstająco!
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Występkowi życzymy wielu kolejnych miesiecy w jak najlepszej kondycji , dla Pożogara też uściski i całusy , a dla całego zwierzyńca serdeczne mizianko ode mnie ! :-* :)
Filmik o jajecznych konsumentach fajny! :D
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ol.

Post autor: ol. »

kochany Pożogar, ognisko dla innych :)

smłukłości najmłodszego iście elfickie, a gdyby jedno zdjęcie z drugim połączyć zobaczylibyśmy - strzałę !

ja coś czuję, że na czarne kaptury, będę odtąd całkiem innym okiem patrzyła
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”