[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [klatka] wybór klatki
ja dla chłopców wybrałabym lotnię, ma większą kuwetę, starszym szczurkom napewno łatwiej będzię się poruszać
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Witam jest to mój pierwszy post na forum . Mam pytanie czy znacie ,polecacie jakieś klatki na jednego szczura w okolicach rozmiaru dł 50 szer 40 wys 40. Z góry dziękuje.
-
- Kontakt:
nie znamy i nie polecamy, bo szczury to zwierzęta stadne i muszą być conajmniej 2, tej samej płci.
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Sorry zapomniałem napisać że o tym wiem i że trzeba dać mu więcej czasu jestem tego świadomy. I prosiłem o polecane klatki.klimejszyn pisze:nie znamy i nie polecamy, bo szczury to zwierzęta stadne i muszą być conajmniej 2, tej samej płci.
- chcę mieć szczuraKopniak pisze:Sorry zapomniałem napisać że o tym wiem i że trzeba dać mu więcej czasu jestem tego świadomy.klimejszyn pisze:nie znamy i nie polecamy, bo szczury to zwierzęta stadne i muszą być conajmniej 2, tej samej płci.
- muszą być dwa
- tak, wiem, będę się z nim bawił
głuchy telefon?

klatki typu 55x36x60 [szynszylówka interzoo]. albo 40x58x60 [koszatniczkowa ferplast]
mniejsze to męczenie zwierząt.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Witajcie.
Mam zamiar kupic taka klatke:
http://allegro.pl/item1170248220_klatka ... bonus.html
Co o tym sadzicie oczywiscie bez drewnianych dodatkow bo to i tak pojdzie na smietnik jesli sie nie pomaluje...
Czekam na porady.
Mam zamiar kupic taka klatke:
http://allegro.pl/item1170248220_klatka ... bonus.html
Co o tym sadzicie oczywiscie bez drewnianych dodatkow bo to i tak pojdzie na smietnik jesli sie nie pomaluje...
Czekam na porady.

Mam pytanie czy drewniane półki można okleić taką okleiną do szafek?? 

2 myszory pysia i Misia oraz Fender
kamilka, ta klatka jest naprawde swietna. Dla ilu szczurkow ja kupujesz?
Olcia, taniej jest wywalic polki drewniane, kupic kawalek pleksy/grubego plastiku/czego podobnego i wyciac polki.
Olcia, taniej jest wywalic polki drewniane, kupic kawalek pleksy/grubego plastiku/czego podobnego i wyciac polki.

chce ta klatke dla 3 szczurkow 

A mozna pomalować olejem drzewnym do drewna. W informacjach pisze: Olej do konserwacji drewna, do użytku w pomieszczeniach. Do drewna surowego lub poprzednio powleczonego olejem do konserwacji drewna. Nie zawiera rozpuszczalników. Prosze o szybką odpowiedź!
2 myszory pysia i Misia oraz Fender
Kamilka, dla 3 szczurków będzie to naprawdę super klatka. 
Olcia: Zależy, czy jest odpowiednie dla dzieci i alergików.

Olcia: Zależy, czy jest odpowiednie dla dzieci i alergików.

Mam nadzieje ze im tez sie spodoba 

-
http://allegro.pl/item1189151298_klatka ... i_zoo.html
Czy ta klatka jest odpowiednia dla 2-3 szczurów ?
Czy ta klatka jest odpowiednia dla 2-3 szczurów ?
Łukasz, ta klatka jest za mała nawet dla jednego szczura. Przecież ona ma szerokość 28 cm. Dorosły szczur się nawet w niej nie obróci.
W ogóle ta klatka jest beznadziejna, bo: kołowrotek do wyrzucenia, piętra do wyrzucenia, sprężynki do wyrzucenia.
W ogóle ta klatka jest beznadziejna, bo: kołowrotek do wyrzucenia, piętra do wyrzucenia, sprężynki do wyrzucenia.