mOje ŚlicznOśCi bOaski;p
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
mOje ŚlicznOśCi bOaski;p
zdjęcia moich piękności;p
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewt ... p?t=464484
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewt ... p?t=464484
dum spiro spero
Re: mOje ŚlicznOśCi bOaski;p
nie znam się aż tak na gatunkach, napisz coś
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Aha, i najważniejsze: radziłabym uważać z chwaleniem się gadami ponieważ akurat na tym forum nie wszyscy są niestety pozytywnie nastawieni do posiadaczy takich zwierzaków. Mimo tłumaczeń, prób wyjaśniania nie i kropka... Mam nadzieję, że nie uciekniesz od nas ale wręcz przeciwnie, może tobie uda się przemówić do użytkowników i nie będą tak negatywnie nastawieni..
-
to są 4 boa dusiciele. zdjęcia są podpisane 2 dziewczynki i 2 chłopców . a ja wiem , ale to nie mój problem. dzięki za radę:)
dum spiro spero
Ja Cię rozumiem akurat
Tylko liczę, że może kiedyś tutaj nie każda osoba trzymająca gady będzie kojarzona/nazywana mordercą.
Tylko liczę, że może kiedyś tutaj nie każda osoba trzymająca gady będzie kojarzona/nazywana mordercą.
-
każdy człowiek jest mordercą jedzący mięso... krówki świnki itd... nic nie poradzimy taka natura.
dum spiro spero
Tak na tym forum nie popieramy karmienia gadow ssakami... a o ile sie orientuje wlasnie tak spelniacie wymogi zywieniow swoich ulubencow, jednak temato na ten temat troche bylo co prawda archiwalne ale jednak.
no waz to akurat musi, ale czlowiek nie musi, ba nawet nie powinien, jesli mowimy o naturzefenyloetylo1 pisze:każdy człowiek jest mordercą jedzący mięso... krówki świnki itd... nic nie poradzimy taka natura.
ale weze w naturze tez nie zyja za szklem a propos natury
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
dziwi mnie troche , ze ktos kto trzyma ( wiec sie domyslam , ze rowniez kocha) szczura ma jednoczesnie weze.........
no coz nie wszyscy podchodza do zwierzat emocjonalnie niektorzy trzymaja je bo sa np. fascynujace w obserwacji i nie kochaja wszystkich szczurow swiata, tylko te swoje ktore maja, reszta to zarcie dla pupilkow
a moi wspollokatorzy mieli swego czasu stadko i lubia szczury, swoich wezy nie karmili szczurami (z reszta te weze sie boja szczurow ) ale za to oboje pracuja w zoologach i chcac nie chcac nieraz musieli zyjacego tam weza nakarmic szczurem ktory sie nie sprzedal. taki lajf.
a moi wspollokatorzy mieli swego czasu stadko i lubia szczury, swoich wezy nie karmili szczurami (z reszta te weze sie boja szczurow ) ale za to oboje pracuja w zoologach i chcac nie chcac nieraz musieli zyjacego tam weza nakarmic szczurem ktory sie nie sprzedal. taki lajf.
ze mną: leszek, kendrick
-
ja podchodzę do zwierząt emocjonalnie. nawet węże kocham na swój sposób . nic na to nie poradzę ,że tak muszę karmić. już się przyzwyczaiłam...
dum spiro spero
W pewnym sensie Cię podziwiam. Ja nie potrafiłabym rzucać szczurów wężom, nawet jeśli bym te gadziska kochała ponad życie Węży nie lubię, ale jak patrzę na te twoje gadziochy, to jakoś ten wstręt do nich troszkę się minimalizuje :)A karmisz je żywymi szczurami, czy mrożonkami?
Nie wiem czy zakładanie tego tematu było dobrym pomysłem. Wiem, że kochasz węże i chciałaś się nimi pochwalić, ale wielu ludzi na tym forum węży nienawidzi, a szczury wręcz kocha, dlatego... No sama wiesz
Nie wiem czy zakładanie tego tematu było dobrym pomysłem. Wiem, że kochasz węże i chciałaś się nimi pochwalić, ale wielu ludzi na tym forum węży nienawidzi, a szczury wręcz kocha, dlatego... No sama wiesz
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."
-
żywymi. Nie chcą jeść martwych . a ja bym się brzydziła 3mać w zamrażalniku. nie mówiąc nic o tym że nikt by się nie zgodził na to w domu...
dum spiro spero
eh... chyba czas się pogodzić z naturą węży. Ale naprawdę nie wzrusza Cię to? A jak by tam twoje pupile biegały...? chyba muszę się uspokoić
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."
-