Moje słodziaki :**
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje słodziaki :**
Heh to i tak jeszcze młody... Mój ma 4 i jakoś mu się chyba plamki robią... albo po prostu siwieje xD...
4 lata to jeszcze młode konisko! Jak długo jest ujeżdżony? W stajni w której jeżdżę w wieku 4 lat dopiero ujeżdżają 

Ja go mam gdzieś ze 1,5 roku... Kupiłam go jak miał 2,5 roku... i już wtedy miał styczność z siodłem i tranzelką, więc nie miałam problemu... Nie wiedział co to lonża i do czego ona służy... Ale szybko się z nią oswoił... potem na niego siadałam i uczyłam go reagowania na łydki... Na początku na lonży, ale już po niecałym tygodniu sama jeździłam... Na początku stęp i kłus i któregoś dnia zdecydowałam się na galop... no i udało się... I tak przez kilka miesięcy bez problemu na nim jeździłam i jeżdżę nadal... Teraz chodzę z nim od ok 3 miesięcy do parku i robimy z mamą przejażdżki konne... Jest jeszcze troszeczkę płochliwy jak jeżdżę z nim i ciocią w teren, ale nic nie szkodzi, w końcu jest młody... Pozdrawiam
2,5 roku i już siodło?
Koń jeszcze się w tym wieku rozwija,ale nie podważam tego.Każdy robi jak uważa.Twoja mama też ma konia,czy pożycza z jakiejś stajni? Widzę,że rodzina amazonek
ale to fajne 

Mówię, że miał styczność z siodłem a nie że wtedy już ktoś na nim jeździł... Nie ma, ponieważ Arni jest naszym konikiem i nie mamy żadnego innego konika... ;-)