~~Moje Rekiny Puszyste

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
merch

Re: ~~Moje Rekiny Puszyste

Post autor: merch »

Zabraniam !
Zabraniam dalszego czepiania się Noktuli ! To jest po prostu nie fer, nie mozna tak obrabiac ogona szczurowi za plecami!
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
ol.

Post autor: ol. »

To ja na chwilę (tylko chwileczkę) odwrócę uwagę od Noktuli i pozachwycam się pozostałymi Rekinami
http://img155.imageshack.us/i/img0493oh.jpg/ - oczy, ach te oczy, jak kota ze Shreka :-*
http://img186.imageshack.us/i/dscn0065w.jpg/ - Jej wielgachność Kokarda - kropka w kropkę jak Dżum :D ::)
http://img801.imageshack.us/i/img0491g.jpg/ - potwór z Loch Ness ? :P - dla mnie Krecik :D
dwie odsłony Kroovy :o
http://img832.imageshack.us/i/dscn0068l.jpg/ - no proszę, taki kobiecy decor, a wzrok i pozycja Tysona :D
jakże to może być to samo bejbi http://img708.imageshack.us/i/img0598h.jpg/ ?? :-*

i kremóweczka http://img686.imageshack.us/i/img0499hv.jpg/ :D , co Wy od niech chcecie, o prostu ni echce być blondynką, chce być ruuudaaaa ! :P jak Sandijka :)
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

Ja nie wiem - większość bab fryzury farbuje i nikt się nie czepia, a jak jedna szczurzanna wynalazła autorski sposób na zrudzenie, to zaraz larum, że wyprać i dać witaminy ::) .
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Kurczę, jak ja już niedługo z nimi osiwieję, to muszę podpytać Noktuli jak ona to robi;)
http://img832.imageshack.us/i/dscn0068l.jpg/ - no proszę, taki kobiecy decor, a wzrok i pozycja Tysona :D
No coś z tym Tysonem jest, a pewnie Kroovie ucho zjadł Muhammad Ali ;) ;)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

manianera pisze:Ja nie wiem - większość bab fryzury farbuje i nikt się nie czepia, a jak jedna szczurzanna wynalazła autorski sposób na zrudzenie, to zaraz larum, że wyprać i dać witaminy ::) .
nie wiem jak Was, ale mnie fascynują takie szczurzynki :D
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
IHime

Post autor: IHime »

Paul_Julian pisze:
manianera pisze:Ja nie wiem - większość bab fryzury farbuje i nikt się nie czepia, a jak jedna szczurzanna wynalazła autorski sposób na zrudzenie, to zaraz larum, że wyprać i dać witaminy ::) .
nie wiem jak Was, ale mnie fascynują takie szczurzynki :D
Mnie też. Noktula jest wyjątkowa z wyglądu, a i działanie jej łebka jest fascynujące.

Jednak dzisiaj te oczy http://img155.imageshack.us/i/img0493oh.jpg/ skradły niemal całą moją uwagę. :-*
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Z zazdrości, z czystej babskiej zazdrości :D
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

A ja pobawiłem sie w archeologa ....
*Delilah* pisze:W środę 30.12 zachciało mi się bawić w dobrą Samarytankę i wpadłam do zoologa w Tesco...
Bylam tam już dzien wczesniej i meczyłam obsługę, żeby zlitowali się nad zaswierzbionymi szczurami i wezwali weta...
"tak tak, juz jest powiadomiony - jedzie".
Dnia nastepnego meczyłam o to już nie tylko obsluge ale i własciciela, na ktorego szczesliwym(?) trafem wpadłam.
"weterynarz juz jedzie" (strasznie daleko ma do tego tesco, skoro jedzie juz drugą dobę).
Po jakiś dwoch godzinach od tych "dających nadzieję" rozmow, moje sumienie nadal nie pozwalało mi oddychać spokojnie i miarowo, wiec zebrałam się w sobie i zmolestowałam pana z obsługi o wydanie mi najgorzej wyglądającej samiczki.
Pan nawet się ucieszył i tak oto stałam się posiadaczką obrzydliwego, zaswierzbionego ,spasożytowanego ,obmierzłego wypłosza.
A , zapomnialam dodac :" całego w porfirynie"
Niestety ten opis nie jest podkoloryzowany ani trochę. Dziewczynka od razu pojechała ze mną do weta, na zastrzyk, ale mimo to nadal wygląda niczym obraz nędzy i rozpaczy...
Fotka z pierwszego dnia będzie, ale na razie Michał ma kabel gdzies zbunkrowany ...
Pokrotce opiszę Swierzbichę (to na razie imię robocze oczywiscie ;)))
Nastroszona, oblepiona wszystkim czym się da ,kichajaca porfiryną albinka. Z uszami i ogonkiem w stanie tragicznym..
Wali bobkami jak tylko się ją dotknie...
(co mnie cholera podkusiło?????)
Moim zdaniem w swoim dziwactwie pokona nawet Kokarduchę... bo jakoś tak... ekscentrycznie się zachowuje.
Z relacji Akki, ktora objęła pieczę nad Swierzbichą podczas mojej nieobecnosci, wynika, ze mała cały czas siedzi w tym samym miejscu,. W ogole wydaje się być z tych małosprytnych, przytrzymanych żeby nie powiedzieć upośledzonych ;)

Reszta Rekinow na razie jest w Tarnowie z moimi rodzicami (i cale szczescie...) wracam po nie w sobotę.

A teraz mam zagwozdkę - czy to małe obrzydliwe, kiedykolwiek bedzie w lepszym stanie?
- czy to małe obrzydliwe nie jest w ciazy?
-czy to małe obrzydliwe w ogole przezyje?

oj,głupia ja...
Jasne, małosprytna O0

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Wybaczcie, że pomijam resztęc pięknych ogoniastych :D Ale ta zmiana koloru i to, ze ten kajtek przeżyl i ma sie dobrze, jest po prostu fascynujące
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Najważniejsze, że Noktula zdrowa :) Rzeczywiście jak spojrzy się na te zdjęcia bidy śpiącej na siedząco to uśmiech na twarz wstępuje, że teraz jedynym problemem z małą jest jej rudziejące futerko

Powiem Ci Deli, że Ty niezłą drużynę bokserek masz...
Moje skojarzenia dotyczące niektórych zdjęć są bliskie skojarzeniom ol.
Spójrz na te zaciśnięte łapki:
http://img155.imageshack.us/i/img0493oh.jpg/
http://img832.imageshack.us/i/dscn0068l.jpg/
Oczy kota ze Shreka nikogo nie oszukają, to przykrywka...
No ćwiczą... może organizują zawody...?
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Heheh, Paul_Julian, piękne zestawienie :)
Oto i obraz upadku Noktuli :P
Jaka ona kiedyś była ładna... tzn. ładniejsza;) Ale faktycznie małosprytna to ona nie jest... dziwaczna i owszem:)

W piatek Masuma cwałuje do wetki, trzymajcie kciuki, chociaż ja wielkich nadziei na bezinwazyjne rozwiązanie sprawy nie mam ;(

Stado oprocz tego bez większych niespodzianek, Noktul powrócił do fazy radosnego trzpiota i na nikim się nie wyżywa chwilowo.
O przepraszam- testuje moją cierpliwość, co chwila włażąc na szafkę z książkami i usiłując je spożyć :P
Kokarda znow dekadenci i gdzieś tam zwisa z hamaczków i półek. Faktycznie, dumbolce mają coś z Kłapouchego.
(a łyski z Prosiaczka he he)
Sandijka przemierza pokoj w poszukiwaniach żarełka, a w chwilach znudzenia , klapnie sobie obok mnie i poiska mi palce (ostatnio u nóg- niezapomniane przeżycie ;)
Gdyby Sandija była człowiekiem, na pewno była by typem pulchnej, serdecznej cioci z niekończącym się stosikiem ciastek na stole :)
Shirin , tą to sobie wyobrażam jako buntowniczą nastolatkę, nieco agresywna i nieprzewidywalną ;))
(Własnie zajmuje się zjadaniem fistaszka pod moim kocem)Ah, te łupiny o poranku!

Kroova za to ma dziś humor za pozostałą 5, obce jej dekadenckie smęty i chwile zadumy, cały czas biega ten chudy kręciołek i zachęca do zabawy pozostałe posępne czerepy.
:)
I tak to się bawimy w rekinowie. ...
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

*Delilah* pisze: O przepraszam- testuje moją cierpliwość, co chwila włażąc na szafkę z książkami i usiłując je spożyć :P
o, Noktulinka sie wziela za edukacje intelektualna. no teraz to jej nie przegadasz :P
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

To ci Noktula ;D Tutaj gdzie teraz jestem , niebieściak przegryzł się przez moją "Socjologię kultury" ; czy mam w związku z tym oczekiwać , że po powrocie czyli niemal jutro barwne odcienie interakcji w obu naszych duetach nieco się "spastelizują" i będzie w domu istny Wersal? :D
Rekiny niech korzystają z życia ile wlezie, mizianko dla nich od nas :)
Kciuki trzymać będziemy już od dziś! :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

*Delilah* pisze:... i poiska mi palce (ostatnio u nóg- niezapomniane przeżycie ;)
Taaa, zwłaszcza jak się ma perfidne łaskotki ::) !
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Babli

Post autor: Babli »

I jak? Jak u was? Trzymamy kciuki!
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Deli , jak po piątkowej wizycie? Nadal kciukamy za Masumi! :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”