Brygada Er - Er - To już koniec brygady
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- tahtimittari
- Kontakt:
Re: Adaś i Różyczka ;)
Wystarczy kilka latek poczekać 

- Krejzoolek
Różyczka odwiedziła dziś Adasia w nowej klatce i jak zwykle zjadła co znalazła i poszła biegać. Po ok 3 godzinach walnęła wielkiego focha że ją zamykam 
A Adaś, zaraz po spacerze wyszłam z domu. Jak wróciłam znalazłam na podłodze piankową pogryzioną piłkę (nie wiem co on się jej tak uparł już trzeci raz ją znalazł, zabierałam mu), klatkę otwartą, a szczura ni ma :| ... Po akcji poszukiwawczej oczywiście okazało się że legat zaszył się w moim łóżku razem z pościelą a jak go wyciągałam to zdawał się zadawać pytanie "a-ale o so chodzi?"

A Adaś, zaraz po spacerze wyszłam z domu. Jak wróciłam znalazłam na podłodze piankową pogryzioną piłkę (nie wiem co on się jej tak uparł już trzeci raz ją znalazł, zabierałam mu), klatkę otwartą, a szczura ni ma :| ... Po akcji poszukiwawczej oczywiście okazało się że legat zaszył się w moim łóżku razem z pościelą a jak go wyciągałam to zdawał się zadawać pytanie "a-ale o so chodzi?"

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Kiedy zrobisz nowe zdjęcia maleństw? Jak się chowają? 

Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Jakie czarnulki słodkie
. Jak szybko rosną! xd

Jako że Różyczka jest wobec mnie coraz bardziej ufna, zrobiłam wczoraj eksperyment i wygłaskałam troszke maluchy. Nie było widać żadnych negatywnych skutków mojego "występku" więc dziś zrobiłam prywatne sesje i sprawdziłam płeć u małych.
Co do trafności płci, jestem pewna na 99% (Mąż po mnie sprawdził i przyznał mi rację).
Fotki
:

Obie dziewczyny zostają u mnie

Ten ma średniej wielkości "łatę" na brzuszku, ale nie udało się zrobić fotki.

W tej chwili Różyczka już karmi, więc nie pogniewała się na mnie za sesję
.
Dodam tylko że na chwilę obecną wszystkie chłopaki są już zarezerwowane, więc jak ktoś się zakocha to ma problem bo nie oddam
Co do trafności płci, jestem pewna na 99% (Mąż po mnie sprawdził i przyznał mi rację).
Fotki

Obie dziewczyny zostają u mnie

Ten ma średniej wielkości "łatę" na brzuszku, ale nie udało się zrobić fotki.

W tej chwili Różyczka już karmi, więc nie pogniewała się na mnie za sesję

Dodam tylko że na chwilę obecną wszystkie chłopaki są już zarezerwowane, więc jak ktoś się zakocha to ma problem bo nie oddam

- Krejzoolek
beszczelnośćnoovaa pisze:Dodam tylko że na chwilę obecną wszystkie chłopaki są już zarezerwowane, więc jak ktoś się zakocha to ma problem bo nie oddam

wszystkie cudnee tylko tak wymiziać i wycałować..

Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Co bezczelność ?:D I tak byś nie wzięła malucha ;p

- Krejzoolek
Dziś Adasiek pierwszy raz mnie wkurzył.... Pół godziny szukałam kawałka arbuza ;/ ... Po pół godziny dorwałam go jak ciągnie za sobą kolbę kukurydzy i arbuz się znalazł
... Zaraz potem z parapetu zleciał kwiatek a na koniec znalazłam już drugą pogryzioną piłeczkę (jak on je znajduje ?)...

- Krejzoolek
heh spryciarz
teraz będzie na pewno coraz więcej tego zanosił..
a jak maluszki ?

teraz będzie na pewno coraz więcej tego zanosił..

a jak maluszki ?
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Maluszki jak maluszki
popiskują i śpią na zmianę. Mama coraz mniej siedzi w gnieździe... więcej czasu spędza obok. Oszczędza też jedzenie (czyli zje wszystko co znajdzie w klatce Adasia, a w jej klatce jedzenia prawie nie ubywa).
Zastanawiam się jak pójdzie łączenie Adaśka z córkami
Nie mogę się doczekać.
Wczoraj jeszcze raz sprawdzałam płeć, nawet u samiczki z jasnym brzuszkiem sutki się pokazały (w niedziele ich nie było widać), dlatego teraz już jestem całkowicie pewna że nie było pomyłki
Ostatnio nawet dwójkę szkrabów przyłapałam na próbie umycia pyszczka (tak to wyglądało) no i czasem się już zdarza że któreś idzie na spacer po klatce i wyłazi z gniazda
....
Nie wiem czy ktoś z Was już kiedyś to widział ( ale pewnie tak ) ... Adaś postanowił bronić swojego jedzenia przed Różyczką i dlatego wywlekł arbuza i schował za klatką... W czasie poszukiwania arbuza usłyszałam wielki łomot ... Patrzę a tu Adaś podnosi się gwałtownie z podłogi na klatce... wyłazi spod kolby kukurydzy która go przygniotła, łapie za nią zębami i się wspina po klatce do wyjścia ... Jeden mały szczur z wielgachną kolbą kukurydzy w pysku, ledwo trzymając głowę w górze... lezie ko kratce na górę rozpaczliwie szukając schronienia dla swojego jedzonka ... bo przyszła taka wstrętna baba i zamiast się bawić to mu je kradnie ;] ...
Potem do czasu spaceru, Adaś miał w klatce 2 kolby i 2 kawałki arbuza, co po jednym po spacerze przekwaterowałam razem z Różyczką do jej klatki
.
Zastanawia mnie też brak zainteresowania maluchami. Jak puszczam szczury zostawiam obie klatki otwarte (zamykam chwilowo jak muszę się czymś zająć czy iść do innego pokoju) .. Adaś nawet czasem zagląda na półkę na której stoi klatka z maluchami, ale do środka ani razu nie próbował wejść ...

Zastanawiam się jak pójdzie łączenie Adaśka z córkami

Wczoraj jeszcze raz sprawdzałam płeć, nawet u samiczki z jasnym brzuszkiem sutki się pokazały (w niedziele ich nie było widać), dlatego teraz już jestem całkowicie pewna że nie było pomyłki

Ostatnio nawet dwójkę szkrabów przyłapałam na próbie umycia pyszczka (tak to wyglądało) no i czasem się już zdarza że któreś idzie na spacer po klatce i wyłazi z gniazda

Nie wiem czy ktoś z Was już kiedyś to widział ( ale pewnie tak ) ... Adaś postanowił bronić swojego jedzenia przed Różyczką i dlatego wywlekł arbuza i schował za klatką... W czasie poszukiwania arbuza usłyszałam wielki łomot ... Patrzę a tu Adaś podnosi się gwałtownie z podłogi na klatce... wyłazi spod kolby kukurydzy która go przygniotła, łapie za nią zębami i się wspina po klatce do wyjścia ... Jeden mały szczur z wielgachną kolbą kukurydzy w pysku, ledwo trzymając głowę w górze... lezie ko kratce na górę rozpaczliwie szukając schronienia dla swojego jedzonka ... bo przyszła taka wstrętna baba i zamiast się bawić to mu je kradnie ;] ...
Potem do czasu spaceru, Adaś miał w klatce 2 kolby i 2 kawałki arbuza, co po jednym po spacerze przekwaterowałam razem z Różyczką do jej klatki

Zastanawia mnie też brak zainteresowania maluchami. Jak puszczam szczury zostawiam obie klatki otwarte (zamykam chwilowo jak muszę się czymś zająć czy iść do innego pokoju) .. Adaś nawet czasem zagląda na półkę na której stoi klatka z maluchami, ale do środka ani razu nie próbował wejść ...

- szczuruleczka
Zakochałam się w Ślicznotce numer 1 <33
Boziu, ale słodycz <333 Gdyby nie rodzice już bym ją zarezerwowała (jakbym mogła) 

Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
- szczuruleczka
Ale żaden sraluszek nie jest husky :/ Oj Różyczko, coś Ty zrobiła ^^