Co mu może być?Nie moge go obejrzeć,ani nic,bo nie jest jeszcze oswojony i na widok mojej ręki ucieka(ale kukurydze z niej brał
 Co mu może być?Nie moge go obejrzeć,ani nic,bo nie jest jeszcze oswojony i na widok mojej ręki ucieka(ale kukurydze z niej brał   ).Cholera,co mu może być?
 ).Cholera,co mu może być?  
 PS:O właśnie wyszedł z domku...jest spokojniejszy niż wcześniej.Ale dalej kicha...

Moderator: Junior Moderator

Moja Frytka,Beata i Farbka
						Moja Frytka,Beata i Farbka
		 Co mu może być?Nie moge go obejrzeć,ani nic,bo nie jest jeszcze oswojony i na widok mojej ręki ucieka(ale kukurydze z niej brał
 Co mu może być?Nie moge go obejrzeć,ani nic,bo nie jest jeszcze oswojony i na widok mojej ręki ucieka(ale kukurydze z niej brał   ).Cholera,co mu może być?
 ).Cholera,co mu może być?  

...Tzn.Grzbiet czarny a brzuszek biały i biały "Płomień"na pyszczku.
 ...Tzn.Grzbiet czarny a brzuszek biały i biały "Płomień"na pyszczku. .Udało mi sie ją troche zachęcić,ale tylko ze 2 kropelki wypiła
 .Udało mi sie ją troche zachęcić,ale tylko ze 2 kropelki wypiła   
   .Prosze pomóżcie
 .Prosze pomóżcie   .
 .Ostrzegaliśmy Cię! Nawet teraz jak ktoś Ci będzie chciał doradzić, to nie posłuchasz. Wszystkie odpowiedzi znajdziesz na forum, jeśli umiesz czytać, w co można wątpić, po tym jak się zachowałeś.Blanny pisze:AWiesz co? Idź do tego zoologicznego, kup sobie jednego szczura, trzymaj go w chomiczej klatce. Tylko potem nie pisz o tym na forum, bo nie widzę sensu nas stresować i dawać świadomość, że ktoś maltretuje szczura 'na naszych oczach', bo jest nieodpowiedzialnym, niereformowalnym dzieckiem.
 .Ja chce dla mojej Frytki jak najlepiej,więc co mam z nią zrobić?(oczywiście przed pójściem do weta)
 .Ja chce dla mojej Frytki jak najlepiej,więc co mam z nią zrobić?(oczywiście przed pójściem do weta) .
. .
 . ).A po za tym,nawet w karmie na wage jest taka sama.Zapalenia mózgu nie ma,bo czytałem o tym.Chwiała by sie i nie stała dobrze na tylnych łapkach,a ona jest w pełni sprawna
 ).A po za tym,nawet w karmie na wage jest taka sama.Zapalenia mózgu nie ma,bo czytałem o tym.Chwiała by sie i nie stała dobrze na tylnych łapkach,a ona jest w pełni sprawna  .
 . .Przed 5 minutami chyba mnie polubiła,bo polizała mi palce przez kratki
 .Przed 5 minutami chyba mnie polubiła,bo polizała mi palce przez kratki   .Zwykle je wącha i ucieka,ale rąk sie nadal boi.Napewno uda mi sie ją oswoić
 .Zwykle je wącha i ucieka,ale rąk sie nadal boi.Napewno uda mi sie ją oswoić   .
 . .
 . .
 . :::Happy:::.
 :::Happy:::. .Zamkne w sejfie żeby nikt nie ruszał
 .Zamkne w sejfie żeby nikt nie ruszał   .Coś może uda mi sie jeszcze wyłuskać od kogoś
 .Coś może uda mi sie jeszcze wyłuskać od kogoś   .
 . .
 . 

.Urodziny mam pojutrze i powiem że zamiast deskorolki za....bóg wie ile
 .Urodziny mam pojutrze i powiem że zamiast deskorolki za....bóg wie ile   ,Chciałbym większą klatke i drugiego szczurka!
 ,Chciałbym większą klatke i drugiego szczurka!  .A co do karmy...w tym najlepszym zoologu jest tylko na wage,albo Vitapol,czy jakoś tak.Żadnej innej,po prostu cała sterta dropsów,szaszłyków,karm z Vitapolu.Tą karme kupowałem królikowi i chomikowi,i jest nawet dobra
 .A co do karmy...w tym najlepszym zoologu jest tylko na wage,albo Vitapol,czy jakoś tak.Żadnej innej,po prostu cała sterta dropsów,szaszłyków,karm z Vitapolu.Tą karme kupowałem królikowi i chomikowi,i jest nawet dobra   .Tylko jest jeden "mały"problem...Mama kupiła tej karmy na wage aż 0,5 kg!Ale sam pójde w któryś dzień i za te 20 zł kupie jej ten Vitapol+dropsy.
 .Tylko jest jeden "mały"problem...Mama kupiła tej karmy na wage aż 0,5 kg!Ale sam pójde w któryś dzień i za te 20 zł kupie jej ten Vitapol+dropsy.