NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
izula

Re: Ośmiu Wspaniałych i Kochany Monż ;D

Post autor: izula »

mężowie...mężowie.... u mnie to mąż znosi mi do chałupy różne stworzonka :D i to ja muszę go pilnować >:D bo już ledwo co ogarniam ;D
Ze mną: Demon, Prezes, Jumper
Za T. M - Maksymilianek - 21.V.09 - 22.07.10; Miki;
Awatar użytkownika
jordan

Post autor: jordan »

hehe u nas jest znowu tak ze ja zonie pokazuje zona mowi ze adoptujemy ale potem myslimy ze nie ma co przeginac i podchodzimy racjonalnie ale jest to ciezko :) w domu 5 w glowie miliardy :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

jordan pisze:w domu 5 w glowie miliardy :D
;D :D dobrze powiedziane :) (w sumie napisane O0 ) ciężko panować nad sobą... tyle pokus na każdym kroku ;)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

A tak w ogóle, to już dawno nie było u Was nowych fotek stadka. :)
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Nakasha pisze:A tak w ogóle, to już dawno nie było u Was nowych fotek stadka. :)
Eh...bo my w remoncie przeokropnie wykańczającym... :-[ Mieszkanie...w stanie tragicznym,tylko wrzuconego granatu brakuje...
Niby tylko kuchnia i przedpokój do zrobienia,ale wszędzie syf i graty... ::)
Biedne szczurasy zamknięte na amen w swojej willi,cierpią katusze...I jak to,Nietoper ma takie smutne mordki fotografować???
A tak w ogóle,to zdechły mi akumulatorki w aparacie ze starości,a jednorazowe baterie,nawet te "od królika na speedzie",zdychają po kilku zdjęciach...
A więc zapraszam na nietoperkowy bazarek ;) Zbieram na nowe akumulatorki! ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
jordan

granat sie znajdzie [:
Obrazek
Nietoperrr...
Kontakt:

Sąsiad,mi obecnie w domu,to tylko krowiego gó*** brakuje... >:(
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Awatar użytkownika
jordan

skąd ja ci krowe znajde
Obrazek
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

jordan pisze:skąd ja ci krowe znajde

Przyszło mi do głowy, że można by teściową sprowadzić, ale to by było baardzo brzydkie z mojej strony, udawajcie więc, że tego nie napisałam ;D
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Nietoperrr...
Kontakt:

sr-ola pisze:
jordan pisze:skąd ja ci krowe znajde

Przyszło mi do głowy, że można by teściową sprowadzić, ale to by było baardzo brzydkie z mojej strony, udawajcie więc, że tego nie napisałam ;D
sr-ola,Ty to zawsze trafisz w sedno sprawy... ;D Normalnie z ust mi to wyjęłaś!!! ;)

Nietoperowe wieści z frontu urlopowego... ;D
Baśka został wbrew swojej woli regularnym pedziem :-\ Niko Pudzian świruje z hormonami,a że Basiek po odjajczeniu pachnie zupełnie inaczej,to stał się obiektem jego erotycznych fantazji...Niko jest obecnie alfą,więc reszta poszła za jego przykładem i co wieczów odbywają się w klatce zbiorowe gwałty...Nie pomaga spryskiwacz,nic nie pomaga.Musiałabym chyba wszystkich odjajczyć >:( Nie dają mu spokoju,biedaczek od ciągłego uciekania schudł okropnie.
Ostatnio nocki Niko spędza za karę w pudle,ale i to nie pomaga.Jest to szczur tak mało inteligentny,że jeszcze nie zaskoczył,że to za karę i po powrocie do stada znów rzuca się na tyły Baśki... :-\ Nie gryzą się,nic się niby nie dzieje złego i nie jest to w sumie powód do kolejnej kastracji,ale szkoda mi Baśki,bo już jest tym zmęczony.
Nie mam pomysłu na tą sytuację.

Poza tym paskudy szczęśliwe na wsi,zwiedzają nowe zakamarki naszego starego pokoju na górze,zafacsynowane wychodzą zza starych szaf przyobleczone w welony z pajęczyn i z pająkami w zębach... :D No i tyle pysznych smakołyków przynosi im pańcia prosto z ogródka! ;D Życie jak w Madrycie!

Pozdrowienie wsiowe od wieśniary Nietopera! 8)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Nietoperrr... pisze:Nietoperowe wieści z frontu urlopowego... ;D
Baśka został wbrew swojej woli regularnym pedziem :-\ Niko Pudzian świruje z hormonami,a że Basiek po odjajczeniu pachnie zupełnie inaczej,to stał się obiektem jego erotycznych fantazji...Niko jest obecnie alfą,więc reszta poszła za jego przykładem i co wieczów odbywają się w klatce zbiorowe gwałty...Nie pomaga spryskiwacz,nic nie pomaga.Musiałabym chyba wszystkich odjajczyć >:( Nie dają mu spokoju,biedaczek od ciągłego uciekania schudł okropnie.
Biedaczysko ??? :( ale Iwonka Ty zawsze piszesz wszystko tak,że nie umiem się nie śmiać. "ton" Twojej wypowiedzi zawsze mnie powala ;D :D
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

Nietoperrr... pisze: Baśka został wbrew swojej woli regularnym pedziem :-\ Niko Pudzian świruje z hormonami,a że Basiek po odjajczeniu pachnie zupełnie inaczej,to stał się obiektem jego erotycznych fantazji...Niko jest obecnie alfą,więc reszta poszła za jego przykładem i co wieczów odbywają się w klatce zbiorowe gwałty...Nie pomaga spryskiwacz,nic nie pomaga.Musiałabym chyba wszystkich odjajczyć >:( Nie dają mu spokoju,biedaczek od ciągłego uciekania schudł okropnie.
I tu się kłania wyższość samiczek nad samcolami. Nie żeby gwałtów nie było - są i to perfidne, grupowe, naprzemienne i znienacka, ale jednak zwykle ograniczają się do rujek... No i patrząc na moje - jak chcą, to zawsze się wywiną, kop z półobrotu, wrzask na granicy pękania bębenków, dziab w cokolwiek i już pędzą dalej (a prześladowczyni za nimi, więc trwa to czasem w nieskończoność ::) ).
A na marginesie - Baśka pedziem nie został (tylko ofiarą), a został nim Niko, z własnej nieprzymuszonej woli... Nie psujmy dodatkowo opinii Baśkowi, już i tak ma teraz ciężki okres... ;)
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Nietoperrr...
Kontakt:

Masakra u nas! ::)
Gdzie te czasy,kiedy w stadzie panował totalny spokój...Bez Kleofasa "Ośmiu Wspaniałych" odchodzi w zapomnienie,teraz jest "Ośmio-ogonowy Bajzel"... :-[
Chyba muszę zmienić swój tytuł,bo ze wspaniałymi to oni nie mają nic wspólnego... ::)
Obecnie u nas...rządy "Niko-prącia"... :-X Basiek już nie wie,gdzie ma uciekać przed tym pedałem,schudł okropnie przez te ciągłe ucieczki i wygląda jak mała,wychudzona samiczka...Radzi sobie,bo Niko to smok wielki,a on bryka jak mała myszka po prętach.Zanim zbok go dosięgnie,to on już jest na drugim końcu klatki.Gorzej jak go z partyzanta dorwie,to wtedy biedny Basiek nie ma szans pod jego ciężarem... :-\
Już teraz każdą noc Niko Pudzianowski spędza w zamykanym pudle na zabawki.Ale to tak na dłuższą metę nie jest rozwiązanie.W końcu stado,to stado,a izolacja od reszty jest nienaturalna dla szczura.
Nie stać mnie na kolejną kastrację.Na ewentualne leczenie szczura chorego zawsze dostanę pieniądze,ale na "zbytek łaski",jakim jest kastracja,monż kasy nie da,a ja swojej nie mam.To jednak aż 80 zł za sam zabieg plus 3 razy po dwa zastrzyki...Bazarkiem też nie zarobię,a na szycie szczurzych chałupek itp. po prostu nie mam czasu przy dwójce dzieci.
Rozważam oddanie mojego rudego głupolka do stada,gdzie nie ma kastrata i wszystkie szczury pachną "samcem". :-\
Baśki nie mogłabym oddać,choć to by pewnie zakończyło falę gwałtów,ale to przecież syn mojego Kleofasa...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

oj czytam i czekam na dobre wieści a tu tak smutno :'(
Nietoperrr...
Kontakt:

Nietoper zasiadł do maszyny i cóż...zbieramy na kastrację Pudziana... :-\
Do zobaczenia na bazarku! ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”