Axen97 pisze:hmm....stolik jest na jakis 1 mets,ale obok stoi krzeslo i fotel.Musze im wyjac to jedzenie z klatki bo sie zaraz zabija!JAk Beata cos ma,a Frytka nie to ja atakuje i gryzie,a jak cos ma Frytka,a nie Beata,to Beata jej zabiera
.
A czytałeś dział Stadko
 ?? Nie wiesz, że szczurów nie wrzuca się razem do klatki ? Czy Ty wogóle rozumiesz co my do Ciebie mówimy? Po co sie nas wogóle o cokolwiek pytasz !
?? Nie wiesz, że szczurów nie wrzuca się razem do klatki ? Czy Ty wogóle rozumiesz co my do Ciebie mówimy? Po co sie nas wogóle o cokolwiek pytasz ! Po co my tu piszemy i Ci radzimy, jak i tak zrobisz jak zechcesz. Nie zdziw się , jak jedna szczurzyca pokaleczy drugą, albo okaże sie samcem.
CZYTAJ FORUM i stosuj sie do rad, które piszemy !

.Wczesniej sie troche bily o jedzenie,ale teraz sa spokojne,spia na sobie i w ogole
 .Wczesniej sie troche bily o jedzenie,ale teraz sa spokojne,spia na sobie i w ogole   .A Beata zachowuje sie jakby tu byla hmm...miesiac?
 .A Beata zachowuje sie jakby tu byla hmm...miesiac?  
  .Ostatnio miala u dentysty pare zabiegow(wyrywanie zebow,jedynek i czworek..alc
 .Ostatnio miala u dentysty pare zabiegow(wyrywanie zebow,jedynek i czworek..alc   
   .Ja sie chyba zastrzele,jak ta moja kuzynka bedzie miala szczurka(Ona sie nawet boi wsadzic palec do klatki
 .Ja sie chyba zastrzele,jak ta moja kuzynka bedzie miala szczurka(Ona sie nawet boi wsadzic palec do klatki