http://s1239.photobucket.com/albums/ff5 ... t=j002.jpg ślicznotka, o jaka ona cudna

Buziaczki dla słodziaków i czekam na filmik

Moderator: Junior Moderator
Leia ogólnie jest typem wolnego ducha, TŻ't stwierdził, że ona regularnie wygląda na zniesmaczoną tym, że musi mieszkać ze szczurami. Imię nie kłamie - czarnuszek jest prawdziwą księżniczką i z pospólstwem się brata kiedy jest jej to na rękę - jak grzeją kiedy zimno, jak nudno i za kimś by pobiegała, a tak poza tym, to nie bardzo. I tak niesamowity postęp od kiedy są we trzy - Leia została alfą i jako szefowa przyznaje się do podwładnych, iska ich nawet od czasu do czasu... Biały żółwik przyniósł więc ze sobą spokój w klatce (i coraz to nowe blizny na moich palcach - wczoraj znowu dorobiłam się głębokiego dziaba...unipaks pisze: A Leia - cóż ... ta wie , co w życiu tak naprawdę się liczy : nie podróże z domem na plecach i nie przebieżki po okolicy , a zacisze domostwa na bezpiecznym (choćby tymczasowym )przylądku i pełny brzuszek!
Muszę Nevinę w końcu przydybać jak uruchomi swoją taksówkę na większej przestrzenizocha pisze: Przez połowę filmu śmiałam się z Nevki jak jeździ tym domkiem i jak go podnosi, aż musiałam drugi raz obejrzeć.
A Stefcia to jak mój PJ lub czasem Młody motorek w dupie(za przeproszeniem)i wszędzie pełno, szybka dziewucha
![]()
skąd ja to znammanianera pisze:szczegółowej instrukcji obsługi czworonogów (kto co lubi, jak obłaskawić Nevina, które żarło kiedy, gdzie ściółka...) i wyszły mi 3 strony .