Wybaczcie zatem za wprowadzanie zamieszania
Moderator: Junior Moderator

.
 . .Frytce sie troche wyprawa nie podobala wiec w trakcie wycieczki zeskoczyla ze mnie,z jakiegos 1m i obawiam sie,ze teraz juz nie bedzie sie bala skakac z takich wysokosci
 .Frytce sie troche wyprawa nie podobala wiec w trakcie wycieczki zeskoczyla ze mnie,z jakiegos 1m i obawiam sie,ze teraz juz nie bedzie sie bala skakac z takich wysokosci  .
 .

a i klatkę nieźle im meblujesz.
 a i klatkę nieźle im meblujesz. )
 ) Możesz szczurciom załatwić jakiś hamak czy coś, albo dać większy karton który posłuży i za piętro i za domek (po prostu możesz wyciąć takie małe wejście). Z resztą jak na mój gust zwykły karton sprawia wiele możliwości i radości
 Możesz szczurciom załatwić jakiś hamak czy coś, albo dać większy karton który posłuży i za piętro i za domek (po prostu możesz wyciąć takie małe wejście). Z resztą jak na mój gust zwykły karton sprawia wiele możliwości i radości  
 . Podobnych rozmiarów jest moja klatka w której na początku były 2 szczury, później samiczka chowała młode, a za jakiś czas 4 młodych będzie oczekiwać na odbiór przez nowych właścicieli. Problemem jest to, że Twoje szczurki nie biegają po pokoju - a to "wyolbrzymia" problem nie dużej klatki.
. Podobnych rozmiarów jest moja klatka w której na początku były 2 szczury, później samiczka chowała młode, a za jakiś czas 4 młodych będzie oczekiwać na odbiór przez nowych właścicieli. Problemem jest to, że Twoje szczurki nie biegają po pokoju - a to "wyolbrzymia" problem nie dużej klatki. .. Zapisze sobie ile jesteś winny i oddasz np. jutro czy jak będziesz miał jak, to za godzinę.
 .. Zapisze sobie ile jesteś winny i oddasz np. jutro czy jak będziesz miał jak, to za godzinę.
Albo spuści z cenyJeśli pójdziesz do weterynarza, a wizyta wyjdzie więcej niż masz przy sobie, weterynarz na pewno nie każe Ci zostać, zmywać naczyń.. Zapisze sobie ile jesteś winny i oddasz np. jutro czy jak będziesz miał jak, to za godzinę.
 Mi dziś zabrakło 5-ciu złoty, to wetka powiedziała  "no dobra, to niech będzie 25, upust dla stałego klienta!"
 Mi dziś zabrakło 5-ciu złoty, to wetka powiedziała  "no dobra, to niech będzie 25, upust dla stałego klienta!"   
Też kiedyś płaciłam 10 zł za wizytę na raty, bo wetka nie miała jak rozmienić grubszych i musiałam drobniakami płacićSheeruun pisze:Albo spuści z cenyJeśli pójdziesz do weterynarza, a wizyta wyjdzie więcej niż masz przy sobie, weterynarz na pewno nie każe Ci zostać, zmywać naczyń.. Zapisze sobie ile jesteś winny i oddasz np. jutro czy jak będziesz miał jak, to za godzinę.
Mi dziś zabrakło 5-ciu złoty, to wetka powiedziała "no dobra, to niech będzie 25, upust dla stałego klienta!"
 A za ivermektynę dla moich paskudów w ogóle nie płaciłam, bo stwierdziła, że rozliczymy się "przy okazji". Warto mieć jakiegoś zaprzyjaźnionego, stałego weta, bo wtedy wizyty są przyjemniejsze i portfel tak nie ucierpi
 A za ivermektynę dla moich paskudów w ogóle nie płaciłam, bo stwierdziła, że rozliczymy się "przy okazji". Warto mieć jakiegoś zaprzyjaźnionego, stałego weta, bo wtedy wizyty są przyjemniejsze i portfel tak nie ucierpi 
 .
 . .Tak sie na niego rzucily,ze Frytka ma caly pyszczek w jogurcie
 .Tak sie na niego rzucily,ze Frytka ma caly pyszczek w jogurcie  .Ale nie dala sobie tego wytrzec,wiec stwierdzilem,ze sie sama umyje(w koncu jest maniaczka czystosci).
 .Ale nie dala sobie tego wytrzec,wiec stwierdzilem,ze sie sama umyje(w koncu jest maniaczka czystosci). .Jego klattak tez nie jest rewelacyjna(troche wyzsza od mojej ale mniejsza na szerokosc),i nawet sie nie stara,zeby miec 2 szczurka,a moze miec go za free
 .Jego klattak tez nie jest rewelacyjna(troche wyzsza od mojej ale mniejsza na szerokosc),i nawet sie nie stara,zeby miec 2 szczurka,a moze miec go za free  .
 . .
 . .
 . .
 . .
 . .Frytka 1 weszla na reke bez niczego(po prostu wachala),a Beata tez 1 raz,ale ona gonila dropsika...
 .Frytka 1 weszla na reke bez niczego(po prostu wachala),a Beata tez 1 raz,ale ona gonila dropsika...  .Dzisiaj im jeszcze zrobilem test:Wlozylem dropsa do butelki od Tymbarka,i chcialem zobaczyc,czy ktoras odwarzy sie go wziasc
 .Dzisiaj im jeszcze zrobilem test:Wlozylem dropsa do butelki od Tymbarka,i chcialem zobaczyc,czy ktoras odwarzy sie go wziasc  .Jak sie pewnie domyslacie wygrala Beata
 .Jak sie pewnie domyslacie wygrala Beata  .
 . .
 .