Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Od ponad miesiąca jestem "mamusią" dwóch szczurzynek: Luny i Diany. Postanowiła więc założyć im temacik Niestety, nie mogę teraz zrobić zdjęć, wstawiam stare
No, już je czuć w rękach
Diana jest o wiele spokojniejsza od Luny... Nie wiem co się dzieje. Za każdym razem jak biorę Lunę na ręce to się strasznie wyrywa...
hmm...chyba mozesz .Jesli nie sa jeszcze jakies ogromne to but moze im posluzyc jako kryjowka .Zrob tak,jak mi doradzalas:Wloz do klatki kawalek noszonego ubrania.Ja wlozylem,i Frytka zaczela robic z tego gniazdko i bardziej przywykla do mojego zapachu .Oczywiscie Beata juz to gniazdko dawno rozwalila...
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Dobry pomysł. Jak ja przy swojej matce ierzyłam na wadze kuchennej, to ona dostała jakiegoś ataku przerażenia że ta waga będzie skażona i toksyczna...
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Och tak . Bo przecież taką wagę trzeba od razu wyrzucić. ! Jakie głupstwa xd. Ale lepiej nie narażać rodziców na niepotrzebne nerwy I tak mają z nami wystarczająco kłopotów