Agresywny szczur
Moderator: Junior Moderator
Agresywny szczur
Kilka tygodni temu kupiłem szczura. Problem jest taki, że ciągle mnie gryzie w palce do krwi. Nie wydaje mi się aby się bał, ponieważ bardzo chętnie wychodzi z klatki. Towarzystwo ma, niedawno dokupiłem jej koleżanke (2 samiczki) która zachowuje się bardzo spokojnie i ufnie chociaż mam ją dopiero kilka dni. Co z tym zrobić?
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Agresywny szczur
Poczytaj o tym , że mogą się BARDZO szybko rozmnozyć (jesli to nie kastrat) . Natychmiast rozdziel szczury.
I zapraszamy tez do poczytania nt. Oswajania, poniewaz już były takie tematy jak Twój. A takze do poczytania tu o sklepach i pseudohodowlach:
http://szczury.org/viewtopic.php?f=19&t=24678
Nie zamykam tematu po to, zebyś zaczał szukac info, a nie od razu sie zniechecił.
I zapraszamy tez do poczytania nt. Oswajania, poniewaz już były takie tematy jak Twój. A takze do poczytania tu o sklepach i pseudohodowlach:
http://szczury.org/viewtopic.php?f=19&t=24678
Nie zamykam tematu po to, zebyś zaczał szukac info, a nie od razu sie zniechecił.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Paul, zdaje mi się, że to są same samiczki, więc się nie rozmnożąTowarzystwo ma, niedawno dokupiłem jej koleżanke (2 samiczki)

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Bardzo przepraszam Niko w takim razie ! Zasugerowałem się pierwszym zdaniem.
Reszta mojego postu bez zmian
Jeszcze mozesz szukac pod :
agresywn*
agresj*
W szukajce u góry , lub w spisach tresci , lub szukajkach działów ( u góry nad spisami tresci).
Reszta mojego postu bez zmian

agresywn*
agresj*
W szukajce u góry , lub w spisach tresci , lub szukajkach działów ( u góry nad spisami tresci).
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju: