Przejrzyj posty w górę i postaraj sie znalesc powody kichania

Moderator: Junior Moderator
Mój szczuras kichał przez 3 tygodnie i też grzebał w uchu, chwila przerwy i teraz znowu to samosasza&masza pisze:To ja ci powiem że moja Sasza kicha od 27sierpnia!!Wykluczyłysmy z wet alergeny wszystkie możliwe, no i przeziębienie .
Charczy tez, i grzebie sobie w uchu(wet sie smieje ze moze jak shrek świeczke z ucha wyciągnie)
Dostawała enrobiolox, dostawała borgal, potem witaminy na wzmocnienie i echinacee, i flegamine i lakcid, przez ten prawie miesiąc.
I dalej kicha ? i co ja mam zrobic, moze taka jej przypadlosc..
Tak, podzielone jest dobrze.hildowa pisze:Poszperalam i pisze, ze mozna dawac Enroxil 5mg do 11 mg na kilogram 2 razy dziennie. My mamy Enroxil 15mg, czyli jak podzielilam tabletke na 30 dzialek wyszlo mi akurat 5 mg na kilogram (dobrze licze? poprawcie mnie jesli sie myle, juz mi te dawki same skacza przed oczami). Wetka powiedziala, ze pisalo 24 godzinne dzialanie, ale nie bylo wzmianki o szczurach, wiec jesli nie ma poprawy moge zwiekszyc dawke? Czy ktos z was juz podawal Enroxil takiej kruszynce ponizej 100 g? Wrrr... szkoda, ze do Polski tak daleko. U nas sie znaja na szczurach