Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Miałam pokazać moje nieprofesjonalne hamaki ;p
tutaj mniejszy hamak i rękaw, który im dzisiaj zawiesiłam panowie w klatce i hamak większy.
niedługo będzie jedyna porządna rzecz w tej klatce - hamaczek od aleksy
i jeszcze planuję poszukać jakichś gałęzi fajnych oraz w końcu te rury kupić - wtedy się miejsce całkiem zapełni ; )
Ciepło i kolorowo U nas w te zimne dni dobrze się sprawdzały ciepłe czapki w roli norek i wyłożone kożuszkiem albo irchowe rękawy bluz czy kurtek; za leniwa jestem na szycie , choć baby uparcie dają mi do zrozumienia , żebym chwyciła za igłę i nitkę .
Wydzierganych kocy przybywa , nie zdążą zużyć tak je zęby swędzą
Nie wiem o co Ci chodzi u mnie w klatce to też jedna wielka prowizorka. Niestety nie jestem aż tak kreatywna, jak mi się na początku wydawało, więc wykorzystuję co mam pod ręką. Teraz na odstrzał poszły siateczkowe półeczki z ikei, z których planuję zrobić "domki". Jak coś z tego wyjdzie to jutro pokażę Ja też czekam na hamaczek od Aleksy
Dzisiaj sobie w nocy poużywały ;p
Takie piski, ganianie, skakanie, tłuczenie, że spać nie szło. rano wstaję, patrzę - większy hamak rozwalony. A jak tylko próbowałam go naprawić Ven robił wszystko bylebym zwróciła na niego uwagę i wyciągnęła z tej okropnej klatki. Tak więc od rana mi towarzyszy, kiedy to Fenek jeszcze śpi i nie jest zainteresowany życiem
Ven to chyba razem ze mną chce zostać weterynarzem - nie wiem, jak będę bez niego na uczelnię łazić, kiedy on cały czas musi siedzieć na rękach i się tulić.
Znów mi nie chciały dać spać te moje paskudniki.Eh, co ja z nimi mam.
Zamontowałam niedawno rury (Unipaks - wielki dzięki ) Fenek od razu się zainteresował nimi.
Tak wygląda klatka teraz:
Ciężko zrobić, żeby to jakoś wyglądało, przez to podwójne okratowanie.
Bo Ven to taki strachliwy - pierwszy do hamaka nie wlazł,ale jak zauważył, że Fenek tam śpi, to jeden zajął i cały czas w nim przesiaduje. A jak się uroczo w nim przytulają
http://yfrog.com/c9dsc0068aoj mordka Vena w tym pogodnym muchomorkowym hamaczku przeurocza http://yfrog.com/msdsc00652epj błogostan...
Fajnie mają w klatce , jest gdzie się "przewietrzyć" , jak zwykła była mawiać nasza babcia, i gdzie przytulić Jeszcze tylko mostu wiszącego brakuje w tym małpim gaju do pełni szczęścia
Wygłaszcz nałogi!
Ven wygłaskany, Fenek nie chce wyjść, śpi paskuda po nocnym buszowaniu i budzeniu mnie.
A Kacyk, jak tylko zobaczył, że wstałam już się domagał wyjęcia na ręce. Oczywiście musiał dobrać mi się do śniadania, chyba by nie wytrzymał, gdyby nie sprawdził, co mam w talerzu. I dałam mu do zabawy piórka
: >
Przeuroczy widok, gdy je tak miętosił w łapeczkach.