Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Merch,łamiesz mi serce
Do odbioru potencjalnych maluchów pewnie stadko troche się zmniejszy,ale jeśli bym brała to min.dwójke ,musze się przespać z tą myślą, ew.polegne gdy pozostaną wolni chłopcy.
Merch, muszę przyznać, że Twoje "stwory" to okazy zdrowia. Gaja jest jedynym naszym szczurem, któremu nigdy nic nie dolegało, poza tym, że któraś cholera wygryzła jej futro z łopatek
ale śliczne pierwszy raz takie cuda wianki widzę i strasznie mi się spodobały zawsze marzył mi sie Husky albo american blue ale teraz chyba zmienie upodobanie i zacze myślec burmese xD a to wszystko twoja wina xD
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
No mi burmse zawsze si podobaly a jest to nowa odmiana , pierwsze w Polsce burmki pojawily sie w lecie 2008 roku, moim pierwszym burmkiem był Olgierd ktory przyjechal do mnie na poczatku grudnia 2008 roku.
ja nawet nie wiedzialam że takie szczurka są xD ale ja nie wiele wiem o odmianach. skoro nowa to pewnie drogie muszą być...
zazdroszczę Ci ogonków
Olgierd fajne imię na moja koleżanke tak mówią xD
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]