Sonia i Dyzia

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
cicha

Sonia i Dyzia

Post autor: cicha »

W tym temacie będe wstawiała zdjęcie moje psa i chomika :)

Oto mój pies, Sonia :

Obrazek

i chomik, Dyzia :

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Re: Sonia i Dyzia

Post autor: unipaks »

Śliczniutka ta Dyzia , i ma fajne oczka , jak węgielki ... :) chomiczki są takie pocieszne :-*
A Sonia z tą piłeczką trzymaną triumfalnie w pysku jest bombowa ; daj jej cmoktasa w ten uroczy nochal, Dyzię słodziaka delikatnie pogłaszcz ode mnie za uszkiem :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

Sonia śmiesznie wyszła, ale jaka szczęśliwa ;D . A Dyzia słodka jest http://img829.imageshack.us/img829/7739/p8304959.jpg ślicznie tu wyszła. Rzeczywiście chomiczki są pocieszne :)
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
Effie

Post autor: Effie »

Ja poproszę więcej zdjęć pieskowych :D To spanielka jest? Spanielki są cudne, ale słyszałam z różnych źródeł, że bywają złośliwe bestie?
Obrazek
publikacja

Post autor: publikacja »

O... moja mama z siostrą mają spaniela... To są diabły wcielone ;D Nie są może złośliwe, ale za to hiperaktywne i lubią śmierdzące rzeczy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Effie

Post autor: Effie »

Uuuuuuuuuuuu... pod względem śmierdzących rzeczy nic nie pobije mojego dobka.... ::)
Obrazek
publikacja

Post autor: publikacja »

Hyhy, a wodo-lubność też ma? Skacze do każdego zbiornika ze ściekami?

Mam pod opieką takiego chorego dobka, w fundacji od jakiegoś roku, ale są dla niego szanse na dom (kciukać!) Spacerując zawsze mijamy jezioro, a on zawsze do niego tak ciągnie, że... Na szczęście tylko po to, żeby się napić.

A spaniel mojej mamy biegnąc za patykiem do wody raz o mało przeze mnie nie utonął! Wyrzuciliśmy mu patyk na jakieś 2-3 metry, ale on jak tylko się moczył to miał problem z pływaniem. Na szczęście dopłynął do brzegu, a potem chodził jak skate, z gaciami poniżej kolan ;D

Przepraszam, za offtop.

Jak tam Twoje zwierzaki? Bo tylko jeden post należy do Ciebie? :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

śliczny Chomiczek :-*
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”